Een mooi regionaal nummer aanvragen

Geef je bedrijf een vertrouwelijke en plaatselijke uitstraling met een regionaal nummer voor € 1,00 per maand.

Zakelijk 0111 nummer aanvragen

Nieuw: Nu ook maandelijks opzegbaar bellen mogelijk

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen

Een regionaal nummer uitkiezen - in 5 minuten actief

Een nieuw regionaal nummer aanvragen is erg eenvoudig en binnen 5 minuten geregeld. De naam zegt het al, het nummer is regio gebonden en kan de beller dus zien waar jouw bedrijf is gevestigd. Steeds meer bedrijven zien het belang in van lokaal zaken doen en kiezen voor een regionaal nummer. Hieronder kun je direct een mooi zakelijk regio nummers uitkiezen en direct bestellen.

Uit onze database kan je eenvoudig en direct regionale nummers kiezen. Wij leveren nieuwe regionale nummers voor heel Nederland, zoals een 020 nummer, 070 nummer en 030 nummer.

Regionaal nummer aanvragen

Kies je telefoonnummer(s)

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
4 Regio nummers aanvragen

Alle regio nummers Nederland

5 Regio nummers aanvragen

Regionaal nummer aanvragen Slechts € 1,-

VOIPZeker klanten worden al eigenaar van een regionaal nummer voor slechts € 1,00 per maand. Regio nummers zijn ook af te nemen in nummerblokken van 10, 100 of 1000 stuks. Na de bestelling kunnen wij de nieuwe nummers binnen enkele minuten activeren. en kun je direct starten met bellen en gebeld worden

Voordelen regionaal nummer

Veel meer bedrijven willen een regionaal nummer aanvragen om zo te laten zien dat zij gevestigd zijn binnen een bepaalde regio. Dit gebeurt ook vaak in combinatie met een landelijk (niet regio gebonden) regio nummer.

Een regionaal nummer aanvragen heeft veel voordelen en is niet gebonden aan specifieke nummerblokken. Je kunt een nummer aanvragen in de hoeveelheid die jij nodig acht, bijvoorbeeld 3, 17 of 319 stuks.

VoIP telefonie nummers uitkiezen
5 Regio nummers aanvragen

Verschil landelijk en regionaal nummer

085- en 088 nummer zijn landelijke nummers die niet gebonden aan een specifieke regio, zoals bijvoorbeeld een 020 regio nummer gebonden is aan de omgeving Amsterdam. Beide telefoonnummers zijn uitsluitend bestemd voor de zakelijke markt. Bedrijven die een landelijke uitstraling willen kiezen voor een 085- of 088 nummer.

 

Wil jij juist laten zien waar je bedrijf is gevestigd en bellers uit de buurt meer vertrouwen geven, dan kies je voor een regionaal nummer. Voor meer informatie over de voordelen van een 085- en 088 nummer en het aanvragen ervan, klik je op de onderstaande link.
Blije klant

Vandaag klant worden

Vragen? Wij bellen jou!

Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en telefoonnummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.