Een zakelijk 024 nummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 024 nummer aanvragen en bestellen. Kies een mooi nummer naar wens uit.

024 nummer aanvragen

Een 024 nummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een nummer aanvragen (Nijmegen) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
3 024 nummer aanvragen
4 024 nummer aanvragen

Direct een 024 nummer aanvragen en bestellen

Een 024 telefoonnummer is een regionaal nummer (netnummer) voor de regio Nijmegen. Bedrijven die een regionaal 024 telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een groot voordeel is dat een 024 nummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

Uniek in NL- Zelf een mooi 024 telefoonnummer kiezen

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je direct zelf een uniek 024 nummer kunt kiezen. Een zakelijk telefoonnummer aanvragen + online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 024 nummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot de Unite telefooncentrale en stel je het 024 nummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

023 nummer aanvragen
013 nummer aanvragen

Altijd en overal bereikbaar op je 024 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder fysieke kantoor in Haarlemmermeer blijf je altijd en overal telefonisch bereikbaar. Thuis, op kantoor of in het Vondelpark. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een zakelijk 024 telefoonnummer voor slechts €1,00 per maand.

Steden met het regio 024 nummer

Nijmegen is de oudste stad van het huidige Nederland en vierde in 2005 zijn 2000-jarig bestaan. Tijdens het Romeinse Rijk was Nijmegen onderdeel van de Limes, de grens tussen het Romeinse Rijk en de verschillende zogenaamde Germaanse gebieden. In Nijmegen was van 71 tot 104 het 10e legioen van de Romeinen gelegerd.

Nijmegen, Weurt, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Beek, Ubbergen, Persingen, Ooij, Erlecom, Leuth, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook, Plasmolen, Middelaar, Wijchen, Overasselt, Nederasselt, Balgoij, Leur, Beuningen, Lent, Oosterhout (Overbetuwe)

015 nummer aanvragen
"Binnen 2 minuten had ik mijn netnummer en kon ik aan de slag. Uitstekende en snelle service." - Michiel Tros (Tros IT Solutions)
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen