Zeer eenvoudig overstappen op VoIP telefonie

Direct online VoIP telefonie samenstellen en direct overstappen op VoIP telefonie. Binnen één werkdag direct bellen en gebeld worden

Overstappen op VoIP telefonie

Hoe kan ik overstappen op VoIP telefonie?

Stap 1 - De telecomcheck

Om op perfecte wijze het overstappen op VoIP telefonie te realiseren is een goede inventarisatie van groot belang. Wij brengen de huidige situatie in kaart en kijken vervolgens samen naar de nieuwe wensen en oplossing. Denk hierbij aan;

– Waar loopt mijn huidige telefoonabonnement?
– Hoe snel is mijn internet verbinding?
– Wat is de looptijd van de contracten en de opzegtermijn?
– Welke telefoonnummers heb ik en welke gebruik ik hiervan?
– Zijn mijn telefoontoestellen geschikt voor VoIP?
– Hebben we een alarm, frankeermachine of fax?
– Welk type modem/router/firewall hebben we en wie beheerd deze?

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
Reviews-VOIPZeker
Zakelijk mobiel abonnement

Stap 2 - Het advies

Tijdens het inventariseren van jouw behoefden voor het overstappen op VoIP telefonie houden wij rekening jouw wensen. Zo staat apparatuur en het nieuwe belplan centraal in ons advies. Het belplan zorgt ervoor hoe inkomende oproepen binnenkomen en hoe klanten worden geïnformeerd d.m.v. functies, zoals een keuzemenu, voicemail, wachtrij en nog veel meer. 
Voor het overstappen op VoIP telefonie is het belangijk om vooraf te bepalen hoe je wilt gaan bellen. Via een vaste telefoon, mobiele telefoon, desktop – of allemaal tegelijkertijd. Het totaalpakket aan gebruikers, toestellen en functionaliteit functionaliteiten dat nodig is om het nieuwe belplan in te richten staat overzichtelijk in de offerte.

Stap 3 - De aanvraag

Zodra je akkoord bent met het nieuwe belplan gaan we direct voor je aan de slag. We vragen de porteringen (nummerbehoud) en zo nodig een nieuwe internet verbinding voor je aan. Wanneer wij akkoord hebben voor de porteringen zullen wij online, of op locatie (indien gewenst) de telefooncentrale en apparatuur configueren. 
Bij nieuwe aanvragen ben je vaak al na 5 minuten actief. Wil je van een andere provider overstappen op VoIP telefonie, dan ben je vaak binnen één werkdag overgezet!
Overstappen op VoIP telefonie 2
2 Hoe kan ik overstappen naar VoIP telefonie?

Stap 4 - De oplevering

Nog voor de dag van oplevering configureren we alle toestellen voor je of wij installeren Unite Phone desktop of mobiel. Zodat we op de dag van installatie eigenlijk alleen maar toestellen hoeven te plaatsen. In onze portaal zien we direct of alle toestellen / apps / desktop applicaties zijn verbonden met ons platform. Als alles online is maken we de porteringen definitief. Op dat moment gaat er een seintje naar alle telecom providers dat het nummer nu op ons platform staat. En bel je over VoIP telefonie van VOIPZeker.
Blije klant

Direct starten met bellen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen