Razendsnel zakelijk VDSL internet

Betrouwbaar zakelijk VDSL internet verbinding biedt bedrijven een kostenefficiënte manier om razendsnel zaken te doen.

Zakelijk vdsl internet

Wat is zakelijk VDSL internet?

VDSL staat voor Very-high-bitrate Digital Subscriber Line. De snelheden van zakelijk VDSL internet liggen echter behoorlijk hoger dan bij ADSL en zijn geschikt voor grotere bedrijven die intensief gebruik maken van het internet. Vectoring is een nieuwe VDSL technologie waarmee door het toepassen van ruisonderdrukking nog hogere snelheden gehaald kunnen worden.

Omdat Zakelijk Glasvezel internet nog niet overal beschikbaar is of voor bedrijven waarvoor de eenmalige kosten van Glasvezel internet te hoog zijn, VDSL de beste oplossing.

Vraag een gratis Postcode check om te zien welke maximale snelheid op jouw adres beschikbaar is.

VoIP SIP Trunk
vdsl internet

Hoe snel is zakelijk VDSL internet?

VDSL is beschikbaar met snelheden tot 50Mbps download en 5Mbps upload. Vectording VDSL ofwel VVDSL is leverbaar met snelheden tot 80Mbs download en 8Mbps upload. De maximaal haalbare snelheid van een zakelijke VDSL verbinding hangt volledig af van het netwerk en de wijkcentrale bij je in de buurt.

Momenteel krijgen alle wijkcentrales een upgrade waardoor ineens hogere snelheden mogelijk zijn met VVDSL of Glasvezel. Een groot deel van Nederland heeft al een upgrade gehad. Vaak betaal je dan niets extra maar krijg je wel veel meer internet snelheid.

Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen