Zakelijk 088 nummer aanvragen

Geef je bedrijf de gewenste professionele en landelijke uitstraling met 088 nummer (blok). Ideaal voor MKB en grote bedrijven. 

Mogelijkheden van VoIP telefonie

Verhuizing 088 nummer aanvragen - Nu direct regelen

Bedrijven die graag direct de beschikking hebben over voldoende landelijke 088 nummers vragen een 088 nummerblok aan. Deze 088 nummers worden altijd uitgegeven in blokken van minimaal 100 stuks.
 
Om de aanvraag van een 088 nummer verhuizing eenvoudig en snel in te dienen ontzorgen wij bedrijven volledig. Wij regelen het hele proces vanaf de aanvraag tot aan het activeren (het kiesbaar maken) van de netnummers. Start vandaag je aanvraag en vul het onderstaande formulier in.
VoIP nummers uitkiezen

088 nummer contactformulier

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
Review VOIPZeker
088 nummer aanvragen

088 nummer activeren -
Direct actief

Beschik je al over een blok 088 netnummers dan kunnen wij deze binnen enkele minuten voor je activeren. Een 088 nummerblok dient altijd geactiveerd te worden voor je hiervan gebruik kunt maken. Na activering van de 088 nummer kun je direct starten met bellen en gebeld worden.
 
Neem je een 088 nummerblok af, dan kies je voor een enkelvoudig nummer of voor een nummerblok van 10 of 100 telefoonnummers. Deze bestel je i.c.m. minimaal 1 gebruikersaccount.

Wat is een 088 telefoonnummer?

Een 088 telefoonnummer is niet regio gebonden en zorgt ervoor dat de vestigingsplaats van de organisatie niet af te leiden is aan het telefoonnummer. 

Een 088 nummerblok is geliefd bij grote bedrijven die veel telefoonnummers nodig hebben. Ze zijn alleen afneembaar in nummerblokken van 100 of 1.000 stuks. Handig wanneer veel medewerkers of vestigingen allemaal hun eigen rechtstreekse 088 bedrijfsnummer nodig hebben.

VoIP vast op mobiel app
3 088 nummer aanvragen

Waarom een 088 telefoonnummer?

Een 088-nummer heeft verschillende voordelen voor zakelijke telefonie. 

  • Ten eerste is het niet regio-gebonden, waardoor het ideaal is voor organisaties met meerdere vestigingen verspreid over het land.
  • Ten tweede creëert het een professionele uitstraling van een groot bedrijf met een landelijk dekkend telefoonnummer.
  • Ten derde kunnen meerdere medewerkers binnen een organisatie gebruikmaken van hetzelfde 088 nummer en zijn er voldoende doorkiesnummers beschikbaar.
  • Tot slot kan een 088 nummer ook worden gekoppeld aan een mobiele telefoon.

Voordelen 088 nummer bedrijfsnummer

Belplan VoIP bellen
4 088 nummer aanvragen

Verschil tussen een 085 en 088 bedrijfsnummer

085- en 088 bedrijfsnummers zijn Nederlandse landelijke telefoonnummers die niet gebonden aan een specifieke regio. Beide telefoonnummers zijn uitsluitend bestemd voor de zakelijke markt. Organisaties die een landelijke uitstraling willen kiezen voor een 085- of 088 bedrijfsnummer. Maar het wordt ook regelmatig gecombineerd met nationale nummers om zo ook de lokale markt aan te spreken.
 
Wil je meer informatie over een 085 nummerblok aanvragen of regionale telefoonnummers? Klik dan op de onderstaande links.

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen
Blije klant

Direct VoIP samenstellen

Vragen? Wij bellen jou!

Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en telefoonnummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.