Zakelijk vast op mobiel integratie

Zakelijke vaste nummer op je mobiel, dé vast op mobiel integratie waarop je hebt gewacht. Het is alsof je een kantoor in je broekzak draagt.

 

vast op mobiel integratie

Nieuw: Nu ook maandelijks opzegbaar bellen mogelijk

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 3
Logo 4
zakelijke telefonie voip
vaste telefonie abonenemtn
desktop bellen voip

Onze flexibele mobiele VoIP telefonie (VaMo) oplossingen

Wereldwijd flexwerken met onze vast op mobiel integratie, op jouw manier – Vast, mobiel, desktop en meer. 

Unite-Phone-app-download
Mobiele App
Inclusief onbeperkt bellen
€ 18,50
/mnd
Vast op Mobiel Android & iOS
Vast op mobiel simkaart
Simkaarten
€ 31,50
/mnd
Sim Only & VaMo simkaarten
Wij scoren een:
VoIP offerte aanvragen
Gratis advies?
Neem telefonisch contact op met onze experts en laat je gratis informeren over de mogelijkheden van vast op mobiel integratie.
Aanrader

Unite Phone App - Het beste van twee werelden

VOIPZeker brengt het beste van twee werelden samen, namelijk dat van vaste telefonie en mobiele telefonie. Een zakelijk VoIP op mobiel abonnement van VOIPZeker integreert jouw mobiele telefoon 100% met jouw online telefooncentrale. Dit betekent dat je met je zakelijke VoIP mobiel onderling gratis met elkaar belt.

Met de gratis Unite Phone App wordt je mobiele telefoon omgetoverd naar een vast telefoon, in je broekzak. Zie de beschikbaarheid van collega’s, doe meer aan vergaderingen en bel met je vaste zakelijke nummer uit naar klanten. 

Vast op mobiel integratie
Vast op mobiel simkaart

VaMo simkaart - Beste manier van communiceren

Twee nummers één simkaart   Met onze unieke zakelijke mobiele VoIP simkaart is het mogelijk om een vast nummer en mobiel nummer aan één simkaart te koppelen, of twee mobiele nummers.
Dit is een robuuste manier van een vast op mobiel integratie via het gsm netwerk – Altijd en overal zakelijk bereikbaar.

Sim Only Simkaart - Lekker ouderwets bellen

Met de VOIPZeker Sim Only simkaart bel je lekker ouderwets mobiel zoals je bent gewend. Geniet van onbeperkt bellen binnen Nederland en Europa.

Wil je liever een vast telefoonnummer op mobiel gebruiken? Kies dan voor de Unite Phone App of de VaMo simkaart.

2 Vast op mobiel integratie

Waarom bedrijven onze vast op mobiel integratie kiezen

Beste support

Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.

Vast nummer op mobiel

Een 100% integratie door VoIP op je simkaart. Combineer vaste telefonie en mobiele telefonie voor optimale bereikbaarheid en integratie.

Flexwerken

Wereldwijd flexwerken met je kantoor in je broekzak. Vergroot de flexbiliteit van je bedrijf en jouw collega's en ga productiever te werk.

Simkaart op elk toestel

Alle mobiele telefoons kunnen gebruik maken van de vast op mobiel integratie. Het gebruik van een softphone app en doorschakelen is verleden tijd.

Alles onder 1 dak

Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference en stemartiesten.

Data onderling delen

Deel data van je zakelijk mobiel abonnement onderling met je collega's. De databundels worden samengevoegd tot één gezamenlijke databundel.

Blije klant

Start met mobiel werken

Ruim 11.000 bedrijven gebruiken de beste telefoocentrale van Nederland

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen
Vragen? Wij bellen jou!

Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en telefoonnummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.