Branche gerichte VoIP oplossingen

Compleet pakket maatwerk voor: telefonie-, internet, wifi oplossingen en de daarbij behorende randappartuur en infrastructuur.

Zakelijke telefoonnummers voip

Branchegerichte oplossingen & succesverhalen

Voip oplossing 1

Gemeenten & onderwijs

Wij zien een groeiende behoefde aan flexibele telefonie oplossingen. Een oplossing die niet veel kost en toch gemakkelijk te beheren is.Lees hier alles over VoIP oplossingen in het Onderwijs.

Voip oplossing 2

MKB

Voor het MKB is de betrouwbaarheid van internet en telefonie cruciaal. Zonder verbinding ben je offline en niet bereikbaar. Lees hier meer over VoIP oplossingen voor het MKB.

Voip oplossing 3

Woningmarkt

De hypotheekrente staat laag en de huizenmarkt is volop in beweging. Een gemiste oproep is een gemiste kans. Goed bereikbaar zijn op kantoor, thuis en onderweg is cruciaal.

Voip oplossing 4

Transport & logistiek

Beter bereikbaar door slim routeren en mobiele oplossingen. Wisselende openingstijden en toch goed bereikbaar zijn. Mis nooit meer een verkoopkans.

Voip oplossing 5

Horeca & hotels

Dé telecompartner voor detailhandel. Voor winkels is betrouwbaarheid van internet en telefonie van levensbelang. Zonder goede verbinding geen omzet.

Voip oplossing 6

Webshops

Altijd bereikbaar en overal bereikbaar, ook wanneer je onderweg bent. Klanten verwachten snelle offline en online respons. Niet reageren is geen omzet.

Voip oplossing 7

Zorg & welzijn

In de zorg is telefonische bereikbaarheid van levensbelang. Goede bereikbaarheid hoeft niet duur te zijn en al helemaal niet ten koste van de kwaliteit te gaan.

Voip oplossing 8

Zzp en starters

Altijd bereikbaar op een vast nummer Het aantal zelfstandigen groeit nog steeds: 1 op de 10 van de beroepsbevolking is een Zzp'er. Ook de startups groeien als kool.

Voip oplossing 9

Verzamelgebouwen

Met het nieuwe werken is flexibiliteit ook van groot belang voor verzamelgebouwen. Met VoIP heb je een alles-in-één pakket voor je huurders.

2 Branchegerichte VoIP oplossingen

Verzekering & Assurantie

Beter bereikbaar en efficiënter werken Met onze CRM integratie open je direct de cliëntenkaart en krijg je inzicht in uitgebreide rapportages. Beheer eenvoudig alle functies

Blije klant

Vandaag klant worden

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen