Razendsnel zakelijk SDSL internet

Betrouwbaar zakelijk SDSL internet verbinding biedt bedrijven een kostenefficiënte manier om snel zaken te doen via internet en VoIP telefonie.

Zakelijk sdsl internet

Wat is zakelijk SDSL internet?

Zakelijk SDSL is stabiel en veilig internet speciaal ontwikkeld voor bedrijven. Bij SDSL is de download en Upload snelheid gelijk aan elkaar en deze is stabieler.

Dit in tegenstelling tot ADSL waarbij de download snelheid hoger is dan de Upload snelheid. SDSL is ook heel erg interessant voor locaties waar nog geen zakelijk Glasvezel internet beschikbaar is.

Vraag een gratis Postcode check om te zien welke maximale snelheid op jouw adres beschikbaar is.

Wat is zakelijk VDSL internet?

SDSL, wat staat voor Symmetric Digital Subscriber Line, is een ander type verbinding dan ADSL. Hierbij zijn de down- en uploadsnelheid gelijk aan elkaar.

SDSL is geschikt indien uw personeel regelmatig op afstand toegang nodig heeft tot digitale informatie binnen het bedrijf. Ook bij twee of meer bedrijfsvestigingen die via een eigen netwerk gebruik maken van dezelfde databases en applicaties heeft SDSL de voorkeur.

VoIP SIP Trunk
zakelijk sdsl internet

Hoe snel is zakelijk SDSL internet?

SDSL is beschikbaar met snelheden 2.3 Mbit/s download en 2.3 Mbit/s upload. De maximale snelheid van een zakelijke SDSL verbinding hangt volledig af van het netwerk en de wijkcentrale bij je in de buurt.

Momenteel krijgen alle wijkcentrales een upgrade waardoor ineens hogere snelheden mogelijk zijn met VDSL of Glasvezel. Een groot deel van Nederland heeft al een upgrade gehad. Vaak betaal je dan niets extra maar krijg je wel veel meer internet snelheid

Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen