Ontdek alles over gecertificeerde VoIP telefoons.

De beste merken VoIP Toestellen voor jou VoIP Telefoon centrale. Bestel vandaag en ontvang morgen je VoIP telefoon.
088 nummers

Wat is een VoIP toestel ?

Om te kunnen bellen met VoIP telefonie heb je naast een VoIP account en telefoonnummer ook een IP toestel nodig. Heb je nog geen VoIP toestel? Neem dan een kijkje op onze webshop. Vandaag bestellen = morgen in huis.

IP toestellen zijn telefoons die je rechtstreeks op het internet kunt aansluiten. Er zijn simpele IP telefoontoestellen voor bellen en gebeld worden en uitgebreidere receptie telefoons of telefoons met een headset aansluiting.

VoIP telefoon
VoIP telefoons

Alle soorten en merken VoIP toestellen

De meest gebruikte merken op dit moment zijn Yealink, Cisco, Gigaset en Grandstream. Deze merken zijn uitvoerig getest en gecertificeerd door ons. Hierdoor kunnen wij de werking met zakelijke VoIP telefonie garanderen.

Uiteraard zijn er nog heel veel merken zoals Polycom, Snom, Aastra, Mitel en Panasonic. Omdat VoIP toestellen werken met een open standaard SIP genaamd, kunnen deze merken ook werken op VoIP telefonie, de ondersteuning is alleen wat beperkter.

Gecertificeerde VOIP telefoontoestellen

Voor gecertificeerde VoIP telefoons die door ons worden geleverd geldt een plug and play installatie. Dit betekendt dat deze vooraf zijn geconfigureerd ofwel geprovisioned. Je hoeft deze in principe alleen aan te sluiten op je lokale netwerk of internet verbinding.

Sommige IP telefoons zijn geschikt voort PoE maar wij leveren ze allemaal met een voedingsadapter. Hiermee ben je gegarandeerd van een goede werking.

Wil je weten welke telefoons wij leveren? Neem een kijkje op onze webshop en start vandaag met bellen.

klantervaring voip
Blije klant

Bekijk abonnementen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen