VoIP telefonie voor huisarts en zorg

Goede bereikbaarheid van huisartsen en zorgcentra zijn van levensbelang. Stabiele en slimme  VoIP voor huisartsen en zorg is daarom onmisbaar.

VoIP huisarts

Betrouwbare en professionele telefonie voor de zorg

Als zorgverlener kun je het niet veroorloven om niet of slecht bereikbaar te zijn. In geval van nood telt iedere seconde en dan is een betrouwbare telefooncentrale letterlijk van levensbelang. Dankzij jarenlange ervaring en een flink aantal huisartspraktijken die al jarenlang blije klanten zijn delen wij graag onze expertise. Met behulp van geweldige telefooncentrale functionaliteiten is de huisarts en/of zorginstelling optimaal bereikbaar en kan men vele malen efficiënter werken.

Optimale VoIP voor huisarts en zorg van de toekomst

Huisartsen, tandartsen en alle andere zorginstellingen in Nederland hebben te maken met een stijgende vraag naar zorg. Goede bereikbaarheid hoeft niet duur te zijn en al helemaal niet ten koste van de kwaliteit te gaan.

Met onze VoIP telefonie oplossingen voor huisartsen en zorg komen patiënten altijd in contact met de juiste instantie en verlaag je de werkdruk van het personeel met behulp van specifieke functies, zoals een keuzemenu, automatische openingstijden, wachtrij en de ‘nooduitgang’ functie.

VoIP huisarts
2 Branchegerichte oplossing voor huisarts en zorg

Perfect gebruik van Keuzemenu en nooduitgang

Met VoIP telefonie voor de huisarts en zorg bespaar je al snel 40% op je maandelijkse telefonie kosten. Naast een besparing verlaag je ook de werkdruk van personeel door je patiënten direct in contact te brengen met de huisarts of door te verwijzen naar de website.

Voorkom het inspreken van een voicemail door een wachtrij toe te voegen aan je belplan en komt hij/zij direct in contact met de huisarts.

Voordelen VoIP voor zorg en huisarts

Flexibiliteit

In de online telefooncentrale pas je snel eenvoudig je bereikbaarheid aan. Schakel het telefoonnummer buiten openingstijden door naar een nooddienst of ziekenhuis, zodat de patiënt altijd geholpen is.

Heb jij meerdere vestigingen en ben je bijvoorbeeld op vakantie, schakel dan alle gesprekken eenvoudig door naar een andere vestiging. Vestigingen bellen onderling gratis met elkaar.

Oplossingen

Ben jij ook toe aan toekomstbestendige VoIP telefonie oplossingen die jouw bedrijf helpen groeien? Altijd en overal flexibel bereikbaar en eenvoudig beheer van je telefooncentrale.

Blije klant

Direct telefonie bestellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen