Wat is een Click to Call van VOIPZeker?

Met Click to Call klik je nummers aan in je browser en start je direct een telefoongesprek op met je vaste telefoon of desktop.

click to call

Hoe werkt Click to Call van VOIPZeker?

Om klikken en bellen mogelijk te maken heb je de click-to-call plug-in van VOIPZeker nodig. Deze installeer je eenvoudig in je internet browser Firefox of Google Chrome. Na de installatie is het mogelijk om met je rechtermuisknop ieder nummer in Google Chrome of Firefox te bellen.

Ook vanuit een sommige andere programma’s werkt click to call door met je rechtermuisknop op het nummer te klikken en vervolgens in het submenu te kiezen voor “Call to selected number”. Nu wordt er een gesprek opgebouwd tussen de VoIP telefooncentrale en jouw eigen VoIP telefoon of Unite Phone en start je met bellen.

Belplan VoIP bellen
klik en bel

Hogere productiviteit, lagere werkdruk

Klikken en bellen wordt vaak gebruikt op kantoor om snel veel nummers achter elkaar te kunnen bellen en uiteraard om fouten bij het intoetsten van het nummer te voorkomen. Zo voorkom je dat je meerdere keren opnieuw moet draaien en het bespaart je tijd omdat je het nummer niet hoeft in te toetsen

Voordelen

Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen