Professionele voice over aanvragen

Geef je bedrijf een professionelere uitstraling door keuzemenu’s en voicemails in te laten spreken door een professionele stemartiest.

Voice over aanvragen

Voice over berichten bestellen

Het is van essentieel belang dat alle voicemails en keuzemenu’s helder zijn ingesproken, wat resulteert in een zeer professionele uitstraling naar je bellers.

Om dezelfde kwaliteit en service te garanderen die jouw bedrijf aan klanten geeft, is het van essentieel belang om een professionele stemacteur in te schakelen.

Bellers zullen geduldiger wachten en sneller een voicemail inspreken.

Het inspreken van ingesproken voice over berichten is precisiewerk. Daarom adviseren wij in stemkeuzes en tekstcorrecties. Wij hebben stemmen in alle talen, die wij tot in de puntjes voor jou optimaliseren. Klik hier voor de voorbeeld texten

Onze voice over berichten zijn o.a. inzetbaar voor: welkomstberichten, openingstijden, voicemails, wachtrijen en keuzemenu’s.

De kosten voor het opnemen van een professionele voice over boodschap zijn verkrijgbaar voor slechts “€ 35,00” per stuk. De levertijd is gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Voice over offerte aanvragen

Kies in het linker dropdown menu de stemartiest en selecteer in het rechter dropdown menu waarvoor de ingesproken tekst bedoeld is. 

Vragen? Wij bellen jou!

Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en telefoonnummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.