Vast op de mobiel integratie

Zakelijke vaste telefoonnummer op de mobiel integreren via de VaMo simkaart en gratis app. Altijd en overal bereikbaar waar en wanneer jij dat wilt.

vast op mobiel integratie

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen

Onze flexibele mobiele VoIP telefonie (VaMo) oplossingen

Wereldwijd flexwerken met onze vast op mobiel integratie, op jouw manier – Vast, mobiel, desktop en meer. 

Unite Phone App - Het beste van twee werelden

VOIPZeker brengt het beste van twee werelden samen, namelijk dat van vaste telefonie en mobiele Zakellijk VoIP bellen telefonie. Met het vaste telefoonnummer op de mobiel realiseer je een integratie met je telefooncentrale. Zo zie je de status van collega’s en bel je onderling gratis met elkaar.

De vast op de mobiel integratie met de gratis Unite Phone App tover je jouw mobiele telefoon om naar een vaste telefoon. Zie de beschikbaarheid van collega’s, doe meer aan vergaderingen en bel met je vaste zakelijke telefoon nummer uit naar jouw klanten.

Vast op mobiel integratie
Vast op mobiel simkaart

VaMo simkaart - simkaart, eSIM en dual-sim

Zakelijk telefoonnummer op de mobiel via de VOIPZeker simkaart –  Met onze unieke zakelijke mobiele VoIP simkaart wordt jouw zakelijke telefoonnummer aan je simkaart gekoppeld. Dit is een robuuste manier van een vast op mobiel integratie via het gsm netwerk – Altijd en overal zakelijk bereikbaar.

Waarom bedrijven onze vast op de mobiel integratie kiezen

Beste support

Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.

Vast nummer op mobiel

Een 100% integratie door VoIP op je simkaart. Combineer vaste telefonie en mobiele telefonie voor optimale bereikbaarheid en integratie.

Flexwerken

Wereldwijd flexwerken met je kantoor in je broekzak via de vast op mobiel integratie. Vergroot de flexbiliteit van je bedrijf en jouw collega's en ga productiever te werk.

Simkaart op elk toestel

Alle mobiele telefoons kunnen gebruik maken van de vast op mobiel integratie. Zakelijk telefoonnummer op je mobiel via de VOIPZeker simkaart. Optimaal bereikbaar.

Alles onder 1 dak

Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference en stemartiesten.

Data onderling delen

Deel data van je zakelijk mobiel abonnement onderling met je collega's. De databundels worden samengevoegd tot één gezamenlijke databundel.

Blije klant

Start met mobiel werken

Ruim 11.000 bedrijven gebruiken de beste telefoocentrale van Nederland

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen
Vragen? Wij bellen jou!

Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en telefoonnummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.