Vast op mobiel integratie

Met onze Vast op Mobiel integratie ben je altijd en overal bereikbaar op je vaste nummer op je mobiel. VaMo is de perfecte oplossing voor van vandaag.

VaMo Vast op mobiel

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen

Vast op Mobiel - Optimaal flexwerken

Door onze Vast op Mobiel oplossingen werk je altijd en overal wanneer je maar wilt en weet je wanneer je een zakelijke oproep ontvangt. Bepaal zelf met welk nummer je uitbelt naast je eigen 06-nummer of kies een geheel nieuw telefoonnummer.

Ontvang oproepen van je vaste nummer op je mobiele telefoon, bel met het vaste nummer uit en doe mee aan videobellen. Doordat de mobiele telefoon wordt opgenomen in de telefooncentrale zijn je teams en klanten altijd binnen handbereik. Zo worden bellers altijd automatisch met de juiste afdelingen en teams in contact gebracht.

Waarom een 088 nummer kiezen
voipzeker-internet-header

Voordelen van Vast op Mobiel

Bellen met VoIP is goedkoper omdat er veel bespaard kan worden op de standaard tarieven die worden gerekend voor bellen. Snel komen bedrijven uit op zo’n 40% vermindering in kosten wanneer ze overstappen op VOIPZeker. In combinatie met de lage instapkosten en veel functionaliteiten heb je een snelle ‘return of investment’.

De tal van mogelijkheden spelen ook een rol in de voordelen. Het instellen van een belplan waarmee bellers bij de juiste medewerker aankomen is een waardevolle aanwinst. Deze keuzemenu’s kun je zelf aanmaken zodat het aansluit op jouw eigen onderneming. Doorschakelingen, wachtrijen, fax-to-email, voicemail, gespreksopname, nummerherkenning, noem maar op. Alles zit inbegrepen bij bellen met VoIP.

VaMo simkaart integratie

VOIPZeker brengt het beste van twee werelden samen, namelijk dat van vaste VoIP telefonie en mobiele telefonie.

Door gebruik te maken van onze mobiele VoIP oplossing wordt je simkaart volledig opgenomen in je online telefooncentrale. Dit betekent dat je met je simkaart onderling gratis met elkaar belt. Gesprekken die op het vaste bedrijfsnummer binnenkomen worden direct op je mobiel ontvangen, zonder gebruik van apps.

Je bepaalt zelf hoe je uitbelt, met je zakelijke vaste bedrijfsnummer of mobiele nummer.

Ontvang oproepen van je vaste nummer op je mobiele telefoon, bel met het vaste nummer uit en doe mee aan (video)gesprekken. Doordat de mobiele telefoon wordt opgenomen in de telefooncentrale zijn je teams en klanten altijd binnen handbereik. Zo worden bellers automatisch met de juiste afdelingen in contact gebracht.

Zakelijk Vamo simkaart
VaMo app

Unite Phone App revolutionaire softphone app

Liever een Vast op Mobiel integratie via een app op je mobiel? Via de app ontvang je oproepen van je vaste nummer op mobiel en bepaal jij zelf met welke hoofdnummer jij uitbelt. Je kunt meerdere vaste nummers programmeren in de applicatie. Het grote voordeel is dat je dus altijd uitbelt met het vaste telefoonnummer als nummerweergave. Omdat de app een intern nummer krijgt ben je direct bereikbaar op jouw snelkiesnummer en kost het bellen naar de mobiele niets. Het is immers een intern gesprek.

Het grote verschil tussen de Vast op Mobiel app en VaMo simkaart is dat de app gebruik maakt van een 4G/Wifi dekking, terwijl de VaMo simkaart gebruikmaakt van het gsm netwerk. Voor meer informatie en advies staan onze specialisten je graag te woord

Doorschakelen naar mobiel

De eenvoudigste optie is het doorschakelen van je vaste telefoonnummer naar naar je mobiel. Een nadeel van deze optie is dat je gesprekskosten moet betalen voor het doorschakelen en dat je niet kunt uitbellen met het vaste nummer. Uiteraard kun je met het instellen van een tijdsinterval kantooruren voorkomen dat je buiten de kantooruren wordt gebeld op je privé mobiel.

Ook kun je in het belplan instellen dat als er niet snel genoeg is opgenomen dat de VoIP telefooncentrale het gesprek weer terug vangt en doorstuurt naar de voicemail. Voicemailberichten worden als mp3-bestand naar je mailbox gestuurd zodat je deze overal kunt beluisteren en archiveren.

Vast op Mobiel belplan

Waarom bedrijven voor VOIPZeker kiezen

Beste support

Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.

Altijd online

Nederlands meest redundant uitgevoerde fail-over systeem. Jij kunt erop vertrouwen dat je altijd en overal bereikbaar blijft, ook in geval van nood.

Flexibel

Eenvoudig uitbreiden van gebruikers, telefoonnummers en add-on functies. VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt eenvoudig je abonnement aanpassen.

Krachting portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Alles onder 1 dak

Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference, stemartiesten en bekabeling.

100% tevredenheid

Waar een ander stopt gaan wij verder. Wij zien jouw organisatie als de onze en zorgen daarom dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Blije klant

Gratis kosten berekenen

Meest gestelde vragen over Vast op Mobiel

Met een Vast op Mobiel integratie tover je jouw mobiele telefoon om tot een vaste telefoon. Je mobiele telefoon wordt geïntegreerd met de online VoIP telefooncentrale zodat je kunt bellen en gebeld kunt worden met het vaste nummer op je mobiel.

Ja, daar zijn onze Vast op Mobiel oplossingen specaal voor ontworpen. Je bepaalt zelf met welk telefoonnummer jij uitbelt. Zo houdt je privé en werk gescheiden.

Je mobiele telefoon wordt 100% geïntegreerd met je online VoIP telefooncentrale. Deze verbinding wordt gemaakt via onze applicatie die je download op je mobiel, of  via een VaMo simkaart.

Om gebruik te maken van onze Vast op Mobiel integratie heb je een “Unite Phone” abonnement nodig. Deze bestel je snel en eenvoudig binnen 2 minuten online.

Met een VaMo simkaart bel je via het reguliere GSM netwerk. Dit betekent dat je niet afhankelijk bent van een 4G of Wifi netwerk. Je bent verzekert van de meest robuuste verbinding die er is.

Wanneer jij gebeld wordt op je vaste nummer en je niet in staat bent je mobiel op te nemen, krijgt de beller jouw zakelijke voicemail te horen. Door de volledige integratie met de telefooncentrale blijven werk en privé van elkaar gescheiden.

Ja zeker, onze Unite Phone App is gratis te downloaden. 

Om gebruik te maken van onze VaMo simkaart is géén smartphone vereist. Bellen via de simkaart vereist geen internetverbinding. Je kunt dus zelfs een oude Nokia 3310 gebruiken, hoe gaaf is dat!