Een zakelijk 013 nummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 013 nummer aanvragen en bestellen. Kies een mooi nummer naar wens uit.

010 nummer uitkiezen

Een 013 nummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een nummer aanvragen (Tilburg) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
3 013 nummer aanvragen
013 nummer aanvragen Tilburg

Direct een 013 nummer aanvragen en bestellen

Een 013 telefoonnummer is een regionaal nummer (netnummer) voor de regio Tilburg. Bedrijven die een regionaal 013 telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een groot voordeel is dat een 013 nummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

Uniek in NL- Zelf een mooi 013 telefoonnummer kiezen

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je direct zelf een uniek 013 nummer kunt kiezen. Een zakelijk telefoonnummer aanvragen + online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 013 nummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot de Unite telefooncentrale en stel je het 013 nummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

013 nummer
013 nummer aanvragen

Altijd en overal bereikbaar op je 013 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder fysieke kantoor in Tilburg blijf je altijd en overal telefonisch bereikbaar. Thuis, op kantoor of in het Vondelpark – het maakt niet uit. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een 010 telefoonnummer voor slechts €1,00 per maand.

Steden met het regio 013 nummer

Tilburg is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Tilburg. 

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout, Biezenmortel, Hilvarenbeek, Biest-Houtakker, Esbeek, Diessen, Haghorst, Oost-, West- en Middelbeers, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Baarle-Nassau, Ulicoten, Castelré, Alphen (Noord-Brabant), Riel, De Moer

4 013 nummer aanvragen
"Binnen 2 minuten had ik mijn netnummer en kon ik aan de slag. Uitstekende en snelle service." - Michiel Tros (Tros IT Solutions)
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen