Meest complete zakelijke VoIP telefonie van NL

Optimale zakelijke VoIP telefonie voor bellen, videobellen, vast op mobiel, vergaderen en de meest geavanceerde telefooncentrale van NL.

Zakelijke voip telefonie

Optimale telefooncentrale en zakelijke VoIP telefonie

De zakelijke VoIP telefonie oplossingen van VOIPZeker bieden veel meer dan een standaard oplossing. Onze missie is het adviseren, leveren, implementeren en onderhouden van een totale communicatieoplossing. Een oplossing die voor jou optimaal wordt ingezet en door jouw hele organisatie wordt benut.

Het meest complete zakelijke VoIP telefonie pakket van heel Nederland

Bij VOIPZeker bieden we meer dan alleen een zakelijke VoIP telefonie pakket. We hebben een high-end portaal waarin jij snel kunt schakelen. Je kunt zonder enige IT-kennis je belplan helemaal zelf inrichten. Wanneer je een aanpassing wil maken in je belplan is dit geen enkel probleem. Je kunt geheel zelfstandig het volgende inrichten:

  • Keuzemenu: Wanneer je meerdere afdelingen hebt in je organisatie, kun je beller een keuze geven waardoor ze bij de juiste afdeling terecht komen;
  • Wachtrij: Het is vervelend wanneer je een organisatie wil bellen, alleen je krijgt de melding dat iedereen in gesprek is. Mensen in de wacht zetten met een wachtmuziek is beter voor de klantervaring;
  • Geautomatiseerde openingstijden: Wanneer je gesloten bent kun je de beller automatisch doorsturen naar een voicemail of een bericht dat de beller de site moet raadplegen.
  • Doorschakel functies: Het automatisch doorschakelen naar mobiel, telefoonnummer, andere extensie is geen probleem.
Belplan Unite voorbeeld 2021
Fax to email

Robuuste integratie met verschillende apparaten

Met ons zakelijke VoIP telefonie abonnement ben je verzekerd van een toekomst vast en geïntegreerd stukje communicatietechnologie. Wij maken het mogelijk om via verschillende middelen te communiceren en samen te werken op verschillende apparaten. Daarbij hebben wij unieke integratiemogelijkheden met bestaande software.

Dit leidt tot hoge efficiëntie, productiviteit, snelle besluitvorming, uitgebreide mobiliteit of simpelweg besparing op telefoon- en reiskosten. Ondernemen doe je met ons zakelijke telefonie abonnement, altijd snel geïmplementeerd ook bij Enterprise organisaties.

Een van de unieke voordelen van ons platform is dat wij als geen ander maatwerkmogelijkheden hebben. Wij kunnen op aanvraag (bij)programmeren waardoor je de telefooncentrale krijgt die 100% overeenkomt met jouw wensen.

Maatwerk VoIP telefonie oplossingen

Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen