Een zakelijk 053 nummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 053 nummer  aanvragen en bestellen. Kies een mooi nummer naar wens uit.

043 nummer aanvragen

Een 053 nummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een nummer aanvragen (Enschede) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
2 053 nummer aanvragen
053 nummer aanvragen

Direct een 053 nummer aanvragen en bestellen

Een 053 nummer is een regionaal nummer (netnummer) voor de regio Enschede. Bedrijven die een regionaal zakelijk telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een groot voordeel is dat een 053 nummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

Uniek in NL- Zelf een mooi 053 nummer kiezen

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je direct zelf een uniek 053 nummer kunt kiezen. Een nieuw telefoonnummer aanvragen en online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 053 nummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot jouw Unite telefooncentrale en stel je het 053 nummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

050 nummer aanvragen
vast_op_mobiel simkaart

Altijd en overal bereikbaar op je 053 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder vast kantoor in Enschede blijf je echt overal en altijd telefonisch bereikbaar. Op kantoor, thuis of in het buitenland. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een nieuw 053 telefoonnummer voor maar  €1,00 per maand.

Steden met een regio 053 nummer

Onder de gemeente Enschede vallen, naast de stad Enschede, de dorpen LonnekerBoekeloUsseloGlanerbrug en de buurtschap Twekkelo, die voor de adressering van brieven allemaal onder de woonplaats Enschede vallen. De gemeente telt 159.369 inwoners met circa 160 nationaliteiten. Enschede is daarmee de grootste stad van Overijssel en naar inwoneraantal de veertiende gemeente van Nederland.

Haaksbergen, Enschede, Losser, Glane, Overdinkel, Glanerbrug, Boekelo, Lonneker

053 nummer aanvragen
"Binnen 2 minuten had ik mijn netnummer en kon ik aan de slag. Uitstekende en snelle service." - Michiel Tros (Tros IT Solutions)
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen