Een zakelijk 053-Enschede nummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 053 nummer aanvragen + bellen met 1 account op 3 apparaten.

Regio 053: Oldenzaal, De Lutte, Beuningen, Denekamp, Weerselo, Rossum (Overijssel), Ootmarsum, Tilligte, Lattrop-Breklenkamp, Agelo, Oud Ootmarsum, Nutter, Vasse, Hezingen, Mander, Manderveen, Reutum, Haarle (Tubbergen), Noord Deurningen

Zakelijk 0111 nummer aanvragen

Onbeperkt bellen binnen 5 minuten

Een 053 nummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een 053 nummer aanvragen (Enschede) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling. Geniet van onbeperkt bellen op 3 apparaten (vast, mobiel en desktop).

Advies nodig?

Heb je advies nodig? Natuurlijk mag je ons dan ook meteen bellen op 088 066 0550 voor meer informatie.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
053 nummer aanvragen

Direct een 053 nummer aanvragen en bestellen

Een 053 nummer is een regionaal nummer (netnummer) voor de regio Enschede. Bedrijven die een regionaal zakelijk telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een groot voordeel is dat een 053 nummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

VoIP Enschede Zelf een mooi 053 telefoonnummer kiezen

Ben je op zoek naar een VoIP provider in Enschede en omstreken? VOIPZeker is de enige provider waar je direct zelf een uniek 053 nummer kunt kiezen. Een zakelijk 053 telefoonnummer aanvragen + online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 053 nummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot de Unite telefooncentrale en stel je het 053 nummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

050 nummer aanvragen
vast_op_mobiel simkaart

Altijd en overal bereikbaar op je 053 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder vast kantoor in Enschede blijf je echt overal en altijd telefonisch bereikbaar. Op kantoor, thuis of in het buitenland. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een nieuw 053 telefoonnummer voor maar  €1,00 per maand.

Steden met een regio 053 nummer

Onder de gemeente Enschede vallen, naast de stad Enschede, de dorpen LonnekerBoekeloUsseloGlanerbrug en de buurtschap Twekkelo, die voor de adressering van brieven allemaal onder de woonplaats Enschede vallen. De gemeente telt 159.369 inwoners met circa 160 nationaliteiten. Enschede is daarmee de grootste stad van Overijssel en naar inwoneraantal de veertiende gemeente van Nederland.

053 nummer aanvragen
Blije klant

Direct bellen met jouw 053 nummer

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen