Geweldige VoIP telefonie voor makelaars

Optimaal bereikbaar en efficiënt werken door slimme VoIP telefonie oplossingen voor makelaars. Verhoog omzet en mis nooit meer een gesprek.

VoIP telefonie makelaars

Makelaardij - beter bereikbaar en meer omzet

VOIPZeker heeft jarenlang ervaring met het opzetten van onmisbare vaste VoIP telefonie oplossingen voor makelaars. Door de lage hypotheekrente is de huizenmarkt volop in beweging en wil jij als makelaar optimaal bereikbaar zijn op je vaste telefonie, maar ook op je mobiel. 

Met de Unite telefooncentrale op zak hebben makelaars de ideale VoIP oplossing. Wil je nog een stap verder? Kies dan voor de mobiele VoIP simkaart en gebruik je zakelijke nummer en privé nummer op een simkaart.

VoIp in onderwijs
VoIP telefonie makelaars

Vast op Mobiel simkaart

Eén van de meest gekozen vaste telefonie oplossingen voor makelaars is de Vast op Mobiel simkaart van VOIPZeker. De mobiele VoIP simkaart wordt opgenomen in je online telefooncentrale. Dat betekent dat je met je zakelijke nummer via je simkaart kunt bellen en gebeld worden. Combineer vaste en mobiele telefonie voor optimale integratie en bel onderling gratis met collega’s.

Voordelen VoIP telefonie oplossing makelaardij

Slimme voicemail

Een slimme VoIP telefonie oplossing voor makelaars is het gebruik van een slimme voicemail. Wanneer je jouw telefoon op “niet storen”(DND) krijg je geen oproepen meer binnen en kunnen zij een voicemail inspreken. De ingesproken voicemail wordt automatisch per e-mail verzonden, zodat je deze direct en eenvoudig op je mobiel telefoon kunt afluisteren.

 
telefonie voor makelaar
Blije klant

Telecomcheck aanvragen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen