Een zakelijk 020 nummer (Amsterdam) aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 020 nummer aanvragen + bellen met 1 account op 3 apparaten.

Regio 020Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Diemen, Duivendrecht, Luchthaven Schiphol, Schiphol-Rijk, Landsmeer, Den Ilp, Broek in Waterland, Zuiderwoude, Uitdam, Zwanenburg, Halfweg, Badhoevedorp, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Oude Meer, Ilpendam, Watergang, Ransdorp

Zakelijk 0111 nummer aanvragen

Onbeperkt bellen binnen 5 minuten

Een 020 nummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een 020 nummer aanvragen (Amsterdam) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling. Geniet van onbeperkt bellen op 3 apparaten (vast, mobiel en desktop).

Advies nodig?

Heb je advies nodig? Natuurlijk mag je ons dan ook meteen bellen op 088 066 0550 voor meer informatie.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
020 nummer aanvragen

Direct een 020 nummer aanvragen en bestellen

Een 020 telefoonnummer is een regionaal nummer voor de regio Amsterdam. Bedrijven die een regionaal 020 telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een groot voordeel is dat een 020 nummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

VoIP Amsterdam - Zelf een mooi 020 nummer kiezen

Ben je op zoek naar een VoIP provider in Amsterdam en omstreken? VOIPZeker is de enige provider waar je direct zelf een uniek 020 nummer kunt kiezen. Een zakelijk 0251 telefoonnummer aanvragen + online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 020 nummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot de Unite telefooncentrale en stel je het 020 nummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

010 nummer aanvragen
010 nummer op mobiel

Altijd en overal bereikbaar op je 020 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder fysieke kantoor in Amsterdam blijf je altijd en overal telefonisch bereikbaar. 

Thuis, op kantoor of in het Vondelpark – het maakt niet uit. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een 010 telefoonnummer voor slechts €1,00 per maand.

Steden met regio 020

Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland. Het ligt aan de Amstel en het IJ. De haven van Amsterdam is via het Noordzeekanaal.

2 020 nummer aanvragen
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen