VoIP telefonie voor winkels en detailhandel

Met onze VoIP voor winkels ben je altijd bereikbaar voor klanten en werk je efficiënter tijdens drukke momenten in de winkel. Start vandaag met bellen.

VoIP winkels

Dé partner in VoIP telefonie voor winkels

Met onze meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale ben je beter bereikbaar en werk je efficiënter door functies zoals automatische openingstijden en een keuzemenu. Informeer klanten over vragen zoals garantie en bestellingen en verwijs deze automatisch door naar de website. Laat je adviseren over de beste telefoons, zoals DECT handsets, waardoor werknemers door de hele winkel telefonisch bereikbaar zijn.

"Korte lijntjes, daar houd ik van"

Het was voor Erik Hauwert uit Sassenheim even wennen toen hij in bij VOIPZeker aanklopte voor een VoIP-verbinding voor zijn Etos-zaken.

“Er werd naar me geluisterd, er werd gelijk meegedacht en ik proefde een positieve, proactieve houding. Heel anders dan ik gewend was bij KPN en Telfort. Eigenlijk was ik op dat moment al om.”

2 VoIP telefonie voor winkels en detailhandel
Zakelijke telefonie garage

Beter bereikbaar voor een betere prijs

In een aantrekkende economie is het ook voor het MKB en winkels heel belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Iedere gemiste oproep is een gemiste kans om iets te verkopen. Zeker op een drukke koopavond is het belangrijk dat bellers geïnformeerd worden ook als er niemand beschikbaar is om de telefoon aan te nemen.

Heel handig hierbij is de mogelijkheid voor het afspelen van een informatieve boodschap voor bijvoorbeeld openingstijden of lopende acties.

Voordelen VoIP voor winkels

Eén aanspreekpunt

Voor het MKB is betrouwbaarheid van internet en telefonie van levensbelang. Stel je voor dat je als winkelier niet meer kan bellen of pinnen omdat je internetverbinding een storing heeft.

Door het bundelen en aanbieden van internet en VoIP telefonie voor winkels bieden wij meer gemak en bedrijfszekerheid. Ondernemers kunnen zich concentreren op hun bedrijfsvoering en bij storingen heb je maar één aanspreekpunt.

Telefoonnummers uitkiezen

Heb je een bestaand telefoonnummer die je wilt meeverhuizen naar VOIPZeker, dan vraag je nummerbehoud aan. Wij regelen met jouw huidige provider de overstap en ben je binnen één werkdag over. Start je een nieuwe winkel of wil je gewoon een mooi nieuw telefoonnummers? VOIPZeker is de enige provider van Nederland waarbij je vooral zelfs mooie telefoonnummers kunt uitkiezen. Wij hebben een grote voorraad van zakelijke regionale nummers en 085 nummers die direct leverbaar zijn.

Een nieuw nummer uitkiezen en aanvragen is binnen 2 minuten geregeld. Deze bestel je eenvoudig online i.c.m. met VoIP telefonie voor winkels. Bereken eenvoudig je kosten online en kies direct een mooi nummer uit.

Blije klant

Direct telefonie bestellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen