Wat is VoIP en hoe werkt een VoIP toestel?

VoIP staat voor Voice over IP. Wij leggen je uit wat VoIP telefonie is en hoe een VoIP toestel werkt. Ontdek waarom VoIP telefonie een geweldige oplossing is.

VoIP vaste telefonie

Zakelijke VoIP telefonie

Maximale service en optimale functies.

VoIP staat voor ‘Voice over IP’ en biedt de mogelijkheid om te bellen via het internet. Met VoIP kun je eenvoudig en tegen lage kosten gesprekken voeren met mensen over de hele wereld. Dit betekent dat je niet langer beperkt bent door traditionele telefoonlijnen en de hoge kosten die daarmee gepaard gaan.

Als bedrijf kun je met VoIP flink besparen op telefoonkosten. Daarnaast biedt VoIP tal van handige functies zoals nummerherkenning, voicemail, doorschakelen en meer. 

Bovendien kun je met VoIP eenvoudig je telefooncentrale in de cloud beheren, waardoor je geen hardware meer nodig hebt en alle functionaliteiten vanaf elke locatie kunt gebruiken.

Met onze VoIP oplossing kun jij nu op 3 verschillende apparaten bereikbaar zijn met slechts 1 gebruiker. Het mooie hiervan is dat jij zelf kunt bepalen hoe je onze zakelijke telefonie combineert. Je hebt de keuze uit vaste telefonie, mobiele telefonie en desktop bellen, zodat het perfect aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren. Dus waar je ook bent, je kunt altijd gemakkelijk contact houden met je klanten en collega’s. 

Wij bieden uitgebreide VoIP-oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Of je nu een kleine onderneming runt of een groot bedrijf hebt met meerdere vestigingen, wij hebben de juiste oplossing voor jou. 

Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team en ontdek hoe je met VoIP jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

Unite Phone vaste telefonie
voip telefonie

Voor en nadelen van VoIP

VoIP biedt ook veel geavanceerde functies die niet beschikbaar zijn bij traditionele telefonie. Denk hierbij aan videoconferenties, virtuele voicemail, en integratie met andere zakelijke software. Hierdoor kun je als bedrijf meer efficiëntie behalen en beter communiceren met klanten en collega’s.

Een ander groot voordeel van VoIP is de flexibiliteit. Je bent niet meer gebonden aan vaste telefoonlijnen, waardoor je overal ter wereld kunt werken en bellen. Bovendien heb je geen onderhoudskosten meer voor fysieke telefooncentrales, omdat VoIP-providers zoals VOIPZeker gebruikmaken van externe servers. Dit betekent ook dat je altijd bereikbaar bent, zelfs als je niet op kantoor bent.

Last but not least, laten we vooral de kostenbesparingen niet vergeten.  Bij VOIPZeker kun je genieten van onbeperkt bellen. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten.

Door over te stappen naar VOIPZeker kun je als bedrijf dus flink besparen op je telefoonkosten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en functionaliteit van je telefoonsysteem.

Vast op Mobiel - Het beste van twee werelden

De Unite Phone App van VOIPZeker is de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar de beste combinatie van vaste en mobiele telefonie. Met onze zakelijke mobiele abonnementen kun je moeiteloos schakelen tussen je mobiele telefoon en online telefooncentrale, wat betekent dat je gratis kunt bellen met collega’s die een zakelijk mobiel abonnement hebben.

Maar dat is niet alles! De gratis Unite Phone App biedt je de mogelijkheid om je mobiele telefoon om te zetten in een vast telefoonnummer, zodat je overal kunt bellen alsof je op kantoor bent. Bovendien kun je met de app de beschikbaarheid van collega’s zien, deelnemen aan vergaderingen en bellen met je vaste zakelijke nummer naar klanten.

Dankzij VOIPZeker ben je altijd en overal bereikbaar voor je klanten en collega’s en kun je efficiënter communiceren met de juiste tools. Dus waar wacht je nog op? Profiteer van onze zakelijke mobiele abonnementen en de Unite Phone App, en maak je zakelijke communicatie nog effectiever en toegankelijker dan ooit tevoren!

Voordelen Vast op Mobiel

VoIP vast op mobiel app
2 VOIPZeker | Wat is VoIP en hoe werkt een VoIP toestel?

Bellen zakelijk hosted VoIP

Met VoIP van VOIPZeker haal je meer uit je telefonie. Door onze geavanceerde functies zoals keuzemenu's, automatische openingstijden, keuzemenu's en voicemails kun je jouw telefonie nóg efficiënter en professioneler maken.

Voordelen

Waarom een telefooncentrale in de Cloud?

Met een telefooncentrale bespaar je op grote eenmalige investeringen en maandelijkse abonnements- en gesprekskosten. Bovendien biedt het veel flexibiliteit doordat je per gebruiker betaalt en eenvoudig het aantal gebruikers kunt beheren via de online portal. 

Daarnaast verbetert het de bereikbaarheid van je bedrijf met meer functionaliteiten. Om de juiste telefooncentrale te kiezen, is het belangrijk om je huidige situatie en wensen goed in kaart te brengen en te vertalen in een belplan. Hiermee kun je bepalen welk gesprek door wie wordt afgehandeld.

Het mooiste van alles is dat je de telefooncentrale eenvoudig zelf kunt beheren zonder enige IT-kennis.

Zakelijk voip nummer
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
Reviews-VOIPZeker

Zakelijke telefooncentrale met onbeperkt bellen - Vanaf slechts € 13,50

Tegenwoordig bevindt vrijwel alles zich in de Cloud. Denk aan werkplekken, servers en databases, maar ook de telefooncentrale kan tegenwoordig in de Cloud draaien. Hierdoor zijn er veel voordelen te behalen. 

Wanneer jouw organisatie nog niet over een telefooncentrale in de Cloud beschikt, dan is het zeker de moeite waard om verder te lezen. Telefonie in de Cloud wordt ook wel aangeduid als VoIP-telefonie, Hosted telefonie, IP-telefooncentrale in de Cloud, of Hosted IP-telefonie.

Voordelen van overstappen en persoonlijk advies

Door over te stappen op bellen via internet kunnen bedrijven aanzienlijk besparen op de standaardtarieven die doorgaans worden gerekend voor telefonie. Met VOIPZeker kunnen bedrijven snel tot wel 40% op hun kosten besparen.

Bovendien biedt VOIPZeker veel functionaliteiten en lage instapkosten, waardoor de ‘return on investment’ snel gerealiseerd kan worden.

voipzeker-internet-header
VoIP telefoon

Wat is een VoIP toestel ?

Een VoIP toestel is een telefoon waarmee je via het internet kunt bellen. Het is een belangrijk onderdeel van VoIP-telefonie en maakt gebruik van de Voice over Internet Protocol (VoIP) technologie om spraakcommunicatie mogelijk te maken. Dit betekent dat je via een internetverbinding belt in plaats van via een traditionele telefoonlijn.

Om te kunnen bellen met IP telefonie heb je naast een gebruiker account en telefoonnummer ook een IP toestel nodig. Er zijn verschillende soorten IP toestellen beschikbaar. Zo zijn er simpele IP telefoontoestellen die je kunt gebruiken om te bellen en gebeld te worden. 

Daarnaast zijn er ook uitgebreidere toestellen beschikbaar, zoals receptietoestellen met meerdere lijnen en programmeerbare toetsen, of telefoons met een headset aansluiting voor handsfree bellen.

Wanneer je nog geen VoIP toestel hebt, kun je deze gemakkelijk bestellen bij bijvoorbeeld VOIPZeker. Op de webshop van VOIPZeker zijn verschillende soorten toestellen beschikbaar, van simpele bureautoestellen tot geavanceerde toestellen met vele functies. En bestel je vandaag een VoIP toestel bij VOIPZeker, dan heb je deze morgen al in huis.

Alle soorten en merken VoIP toestellen

Op dit moment worden de meest gebruikte merken Yealink, Cisco, Gigaset en Grandstream uitvoerig door ons getest en gecertificeerd, waardoor we de compatibiliteit met zakelijke internet telefonie kunnen waarborgen. 

Hoewel er nog tal van andere merken beschikbaar zijn, zoals Polycom, Snom, Aastra, Mitel en Panasonic, werken VoIP-toestellen op basis van de open standaard SIP. Daarom kunnen deze merken ook worden gebruikt voor VoIP-telefonie, hoewel de ondersteuning beperkter kan zijn.

VoIP telefoons
klantervaring voip

Gecertificeerde VOIP telefoontoestellen

Onze gecertificeerde IP-telefoons zijn ontworpen voor een plug-and-play-installatie. Dit houdt in dat de telefoons vooraf zijn geconfigureerd/geprovisioneerd, waardoor je ze alleen nog maar hoeft aan te sluiten op je lokale netwerk of internetverbinding. 

Hoewel sommige IP-telefoons geschikt zijn voor PoE, worden al onze telefoons geleverd met een voedingsadapter om een goede werking te garanderen.

Wil je meer informatie over welke telefoons wij leveren? Bezoek onze webshop en begin vandaag nog met bellen.

Waarom bedrijven voor VOIPZeker kiezen

Krachting online portaal

In het online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je telefooncentrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

Internet telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je telefooncentrale uitbreiden door nummers en gebruikers toe te voegen.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant. In de meeste gevallen gewoon maandelijks opzegbaar.

Zorgeloos bellen

Met onze telefonie kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!

Plug and play

Onze IP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

100% tevredenheid

Waar een ander stopt gaan wij verder. Wij zien jouw organisatie als de onze en zorgen daarom dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Tevreden klanten van VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen
Vragen? Wij bellen jou!

Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en telefoonnummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.