Een zakelijk 071-Leiden nummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 071 nummer aanvragen + bellen met 1 account op 3 apparaten.

Regio 071: Noordwijk, Katwijk (inc. Rijnsburg en Valkenburg), Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Hoogmade, Warmond, Roelofarendsveen, Oud Ade, Rijpwetering, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Zoeterwoude, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn

Zakelijk 0111 nummer aanvragen

Onbeperkt bellen binnen 5 minuten

Een 071 nummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een 071 nummer aanvragen (Leiden) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling. Geniet van onbeperkt bellen op 3 apparaten (vast, mobiel en desktop).

Advies nodig?

Heb je advies nodig? Natuurlijk mag je ons dan ook meteen bellen op 088 066 0550 voor meer informatie.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
070 nummer aanvragen

Direct een 071 nummer aanvragen en bestellen

Een 071 nummer is een regionaal nummer voor de regio Leiden. Bedrijven die een regionaal zakelijk telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een voordeel is dat een 070 nummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

VoIP Leiden - Zelf een mooi 071 telefoonnummer kiezen

Ben je op zoek naar een VoIP provider in Leiden en omstreken? VOIPZeker is de enige provider waar je direct zelf een uniek 071 nummer kunt kiezen. Een zakelijk 071  telefoonnummer aanvragen + online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 071 nummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot de Unite telefooncentrale en stel je het 071 nummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

055 nummer aanvragen voip
Zakelijke 070 nummer aanvragen

Altijd en overal bereikbaar op je 071 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder vast kantoor in Leiden blijf je echt overal en altijd telefonisch bereikbaar. 

Op kantoor, thuis of in het buitenland. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een nieuw 071 telefoonnummer voor maar  €1,00 per maand.

Steden met een regio 071 nummer

Leiden is een stad en gemeente in het noordwesten van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De Oude Rijn stroomt door Leiden voordat deze – even verderop – in zee uitmondt.

071 nummer aanvragen
Blije klant

Direct bellen met jouw 071 nummer

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen