VoIP telefonie voor autobedrijven en garages

Flexibele en slimme VoIP telefonie voor autobedrijven en garages binnen een handomdraai geregeld voor optimaal comfort.

Zakelijke telefonie garage 2

Beter bereikbaar en efficiënter werken.

Het dilemma van iedere garage, omzet genereren door te verkopen in de showroom en sleutelen in de werkplaats of neem je heel de dag de telefoon aan? Met slimme belplannen en hardware oplossingen geef je de medewerkers rust en hoef je ook geen omzet meer mis te lopen. Goede VoIP telefonie voor autobedrijven is dus van cruciaal belang in deze groeiende markt.

Korte lijnen, goede dienstverlening & communicatie

Voor Autobedrijf Bakker in Sassenheim was het van de zomer een tijdrovende klus om over te stappen op VoIP. “Er zijn heel wat uren in gaan zitten om het systeem goed uit te rollen en efficiënt te maken”, stelt mededirecteur Nils Bakker.

“Maar door de fantastische support die VOIPZeker verleende hebben we er altijd vertrouwen in gehad dat het goed zou komen.”

VoIP telefonie garage
Zakelijke telefonie garage

Toekomstgerichte oplossing

De telefonie is snel en makkelijk aan te passen via de online portaal. De beschikbaarheid van medewerkers is gemakkelijk per telefoontoestel in te stellen en er is door het hele pad een uitstekend bereik!

Telefooncentrales voldoen niet meer aan de flexibiliteitswensen van vandaag. De zakelijke VoIP telefonie van VOIPZeker is een toekomstgerichte oplossing. De bereikbaarheid van de garage wordt vergroot en wij besparen op onze telefoonrekening.

Voordelen VoIP telefonie autobedrijven

Flexibele openingstijden

Veel werkplaatsen en magazijnen hebben afwijkende openingstijden tov de showroom. Klanten die bellen worden via een slim keuzemenu op de hoogte gebracht van de openingstijden of doorverwezen naar de website voor het maken van een onderhoudsafspraak.

Hierdoor kunnen de verkopers op zaterdag alle aandacht aan de potentiële kopers geven en worden ze niet onnodig gestoord.

telecom oplossing autobedrijven
Blije klant

Direct telefonie bestellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen