Een zakelijk 079 nummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 079 nummer aanvragen en bestellen. Kies een mooi nummer naar wens uit.

075 nummer aanvragen

Een 079 nummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een nummer aanvragen (Zoetermeer) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
Review VOIPZeker
079 nummer aanvragen

Direct een 079 nummer aanvragen en bestellen

Een 079 nummer is een regionaal nummer (netnummer) voor de regio Zoetermeer. Bedrijven die een regionaal zakelijk telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een voordeel is dat een 079 nummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

Uniek in NL- Zelf een mooi 079 nummer kiezen

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je direct zelf een uniek zakelijk 079 nummer kunt kiezen. Een nieuw telefoonnummer aanvragen en online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 079 nummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot jouw Unite telefooncentrale en stel je het zakelijke 079 nummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

075 nummer aanvragen
077 nummer aanvragen

Altijd en overal bereikbaar op je 079 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder vast kantoor in Zoetermeer blijf je echt overal en altijd telefonisch bereikbaar. Op kantoor, thuis of in het buitenland. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een nieuw 078 telefoonnummer voor maar  €1,00 per maand.

Steden met een regio 079 nummer

Zoetermeer is een gemeente en stad in de provincie Zuid-Holland in Nederland. De gemeente Zoetermeer maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, en telt 125.301 inwoners op een grondgebied van 37,06 km².

Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle

079 nummer aanvragen
"Binnen 2 minuten had ik mijn netnummer en kon ik aan de slag. Uitstekende en snelle service." - Michiel Tros (Tros IT Solutions)
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen