Een zakelijk 040 nummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 040 nummer  aanvragen en bestellen. Kies een mooi nummer naar wens uit.

036 nummer aanvragen

Een 040 nummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een nummer aanvragen (Eindhoven) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
Review VOIPZeker
040 nummer aanvragen

Direct een 040 nummer aanvragen en bestellen

Een 040 nummer is een regionaal nummer (netnummer) voor de regio Eindhoven. Bedrijven die een regionaal zakelijk telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een groot voordeel is dat een 040  nummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

Uniek in NL- Zelf een mooi 040 nummer kiezen

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je direct zelf een uniek 040 nummer kunt kiezen. Een nieuw telefoonnummer aanvragen en online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 040 nummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot jouw Unite telefooncentrale en stel je het 040 nummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

mooi-netnummer-kiezen
vast_op_mobiel simkaart

Altijd en overal bereikbaar op je 040 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder fysieke kantoor in Eindhoven blijf je overal en altijd telefonisch bereikbaar. Op kantoor, thuis of in het buitenland. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een zakelijk 040  telefoonnummer voor maar  €1,00 per maand.

Steden met een regio 040 nummer

De gemeente Eindhoven maakte in de eerste helft en het midden van de twintigste eeuw een explosieve groei door. In 1920 annexeerde de stad — aan het begin van de eeuw een klein Kempisch stadje — vijf omliggende gemeenten, waardoor de gemeente ineens enorm vergroot werd, zowel qua oppervlakte (van 75 tot 6300 ha) als qua inwoneraantal (van 6.500 naar 46.000)

Veldhoven, Knegsel, Wintelre, Valkenswaard, Riethoven, Westerhoven, Waalre, Heeze, Leende, Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Sterksel

040 nummer aanvragen
"Binnen 2 minuten had ik mijn netnummer en kon ik aan de slag. Uitstekende en snelle service." - Michiel Tros (Tros IT Solutions)
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen