Geweldige VoIP CRM koppelingen

Beheer eenvoudig alle functies van je telefooncentrale en archiveer gespreksopnames. Regel vandaag je CRM koppeling met VoIP.

CRM koppeling aanvragen

CRM-koppelingen met VOIPZeker

Ben je het zat om eindeloos gesprekken te beantwoorden zonder te weten wie jou belt? Wij hebben de mogelijkheden om VoIP telefonie (voice over IP bellen) te koppelen aan je bestaande CRM systeem en data tussen twee platforms uit te wisselen. Door een VoIP CRM-koppeling met onze Unite telefooncentrale krijg je een groot scala aan functionaliteiten en mogelijkheden tot je beschikking.

Wat is een CRM systeem?

Customer Relationship Management (CRM) systemen zijn een belangrijk onderdeel voor bedrijven om klanten en potentiële leads in de gaten te houden. Momenteel is dit een van de meest gebruikte toepassingen binnen CRM pakketten. Het grootste voordeel van een VoIP CRM-koppeling is dat wanneer een klant jou belt je ziet wie er belt door middel van een klantkaart. Wanneer je het gesprek aanneemt opent de klantkaart automatisch en haalt deze alle klantgegevens op via het CRM systeem.

Door de CRM-koppeling krijg je snel inzicht in je klantgegevens en zie je bijvoorbeeld wat er is besproken tijdens het vorige telefoongesprek. Zo volg je snel en eenvoudig verkooptrajecten op, zie je openstaande facturen in en met wie je vorige keer hebt gesproken. Je bespaart een hoop tijd en werkt een stuk efficiënter, wat resulteert in een betere ervaring voor je klanten. Doordat je direct informatie van de klant inziet kun je het telefoongesprek direct afronden en de juiste informatie uitwisselen.

crm integratie
Koppel telefoon via VoIP CRM-koppeling

De voordelen van een VoIP CRM-koppeling

Beschikbare CRM-koppelingen

Interactie met bestaande klanten en potentiële leads levert waardevolle inzichten en een betere klantenservice op. Hieronder hebben wij een lijst van beschikbare CRM leveranciers waarmee wij d.m.v. een CRM-koppeling data kunnen uitwisselen. Wij hebben zelfs mogelijkheden voor REST API integraties en kunnen op maat gemaakte CRM integraties maken voor zelf ontworpen platforms.

 Staat jouw CRM pakket hier niet tussen, dan kunnen wij een koppeling op aanvraag maken. Kies voor slimmer ondernemen en koppeling jouw software aan onze Unite telefooncentrale software. Bel direct potentiële klanten op via een click to call integratie en beantwoord oproepen direct via je CRM systeem.

CRM koppeling reviews

CRM-koppelingen op maat

Custom CRM integratie

Gebruik jouw bedrijf een CRM systeem dat jullie zelf hebben ontworpen? Geen enkel probleem. Koppel je eigen CRM pakket met onze online telefooncentrale.

REST API integratie

Krijg toegang tot allerlei telefooncentrale eindpunten die gegevens over extensies, telefoonboeken en oproeprapportages kunnen downloaden.

Call me Back integratie

Onze Unite telefooncentrale legt automatisch een telefonische verbinding tussen al jouw websitebezoeker en je bedrijf door een nummer achter te laten.

Alle beschikbare CRM-koppelingen

Act!

Met onze Act! koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Act!. Bellen met 1 druk op de knop.

ActiveCampaign

Met onze ActiveCampaign koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit ActiveCampaign. Bellen met 1 druk op de knop.

AFAS Profit

Met onze AFAS koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit AFAS. Bellen met 1 druk op de knop. Gecertificeerd.

AFAS Small Business

Met onze AFAS koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit AFAS. Bellen met 1 druk op de knop. Gecertificeerd.

Alexion

Met onze Alexion koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Alexion. Bellen met 1 druk op de knop.

Assu®

Met onze Assu® koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Assu®. Bellen met 1 druk op de knop.

AuditCase

Met onze AuditCase koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit AuditCase. Bellen met 1 druk op de knop.

Belco

Met onze Belco koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Belco. Bellen met 1 druk op de knop.

Bullhorn

Met onze Bullhorn koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Bullhorn. Bellen met 1 druk op de knop.

ByteGear

Met onze ByteGear koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit ByteGear. Bellen met 1 druk op de knop.

Carerix

Met onze Carerix koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Carerix. Bellen met 1 druk op de knop.

CATSone

Met onze CATSone koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit CATSone. Bellen met 1 druk op de knop.

Clientbox

Met onze Clientbox koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Clientbox. Bellen met 1 druk op de knop.

ConnectWise

Met onze ConnectWise koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit ConnectWise. Bellen met 1 druk op de knop.

CSS-Car-Systems

Met onze CSS-Car-Systems koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit CSS-Car-Systems. Bel met 1 druk op de knop.

Dation

Met onze Dation koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Dation. Bellen met 1 druk op de knop.

Datto Autotask

Met onze Datto Autotask koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Datto Autotask. Bellen met 1 druk op de knop.

DIAS Assurantie

Met onze DIAS Assurantie koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit DIAS Assurantie. Bel met 1 druk op de knop.

Dlex

Met onze Dlex koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Dlex. Bellen met 1 druk op de knop.

Exact Online

Met onze Exact Online koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Exact Online. Bellen met 1 druk op de knop.

Exact Synergy

Met onze Exact Synergy koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Exact Synergy. Bel met 1 druk op de knop.

Exquise

Met onze Exquise koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Exquise. Bellen met 1 druk op de knop.

Exquise Next Gen

Met onze Exquise Next Gen koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Exquise Next Gen.

EyeMove

Met onze EyeMove koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit EyeMove. Bel met 1 druk op de knop.

Faster Forward

Met onze Faster Forward koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Faster Forward. Bellen met 1 druk op de knop.

Freshdesk

Met onze Freshdesk koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Freshdesk. Bellen met 1 druk op de knop.

Google

Met onze Google koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Google.

Gripp

Met onze Gripp koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Gripp. Bellen met 1 druk op de knop.

HubSpot

Met onze HubSpot koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit HubSpot. Bellen met 1 druk op de knop.

iDAS

Met onze iDAS koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit iDAS. Direct bellen vanuit het systeem.

IDEXX Animana

Met onze IDEXX Animana koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit IDEXX Animana. Bellen met 1 druk op de knop.

Itris

Met onze Itris koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Itris. Bellen met 1 druk op de knop.

Kolibri

Met onze Kolibri koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Kolibri. Direct bellen vanuit het systeem..

Lightspeed eCom

Met onze Lightspeed eCom koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Lightspeed eCom.

Lime

Met onze Lime koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Lime. Bellen met 1 druk op de knop.

Magento 2

Met onze Magento 2 koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Magento 2. Direct bellen vanuit het systeem.

Medicom

Met onze Medicom koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Medicom. Direct bellen vanuit het systeem.

Mews

Met onze Mews koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Mews. Bellen met 1 druk op de knop.

Oase Dental

Met onze Oase Dental koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Oase Dental. Direct bellen vanuit het systeem.

Odoo

Met onze Odoo koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Odoo. Direct bellen vanuit het systeem.

Oracle®

Met onze Oracle® koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Oracle®. Bellen met 1 druk op de knop.

Outlook

Met onze Outlook koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Outlook. Direct bellen vanuit het systeem.

OutSmart

Met onze OutSmart koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit OutSmart. Direct bellen vanuit het systeem.

PerfectView

Met onze PerfectView koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit PerfectView. Bellen met 1 druk op de knop.

Pipedrive

Met onze Pipedrive koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Pipedrive. Direct bellen vanuit het systeem.

Radar 360

Met onze Radar 360 koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Radar 360. Direct bellen vanuit het systeem.

Realworks

Met onze Realworks koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Realworks. Bellen met 1 druk op de knop.

RobinHQ

Met onze RobinHQ koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit RobinHQ. Direct bellen vanuit het systeem.

Salesforce

Met onze Salesforce koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Salesforce. Direct bellen vanuit het systeem.

Simplicate

Met onze Simplicate koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je desktop en roep je klantgegevens aan vanuit Simplicate.

Simar

Met onze Simar koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Simar. Direct bellen vanuit het systeem.

Simplex

Met onze Simplex koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Simplex. Direct bellen vanuit het systeem.

Sherpaan

Met onze Sherpaan koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je desktop en roep je klantgegevens aan vanuit Sherpaan.

Store365

Met onze Store365 koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Store365. Direct bellen vanuit het systeem.

Stratech-RCS

Met onze Stratech-RCS koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Stratech-RCS. Direct bellen vanuit het systeem.

Syntess Atrium

Met onze Syntess Atrium koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je desktop en roep je klantgegevens aan vanuit Syntess Atrium.

TaxSys Pro

Met onze TaxSys Pro koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit TaxSys Pro. Direct bellen vanuit het systeem.

Teamleader

Met onze Teamleader koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Teamleader. Direct bellen vanuit het systeem.

Tobias AX Aareon

Met onze Tobias AX Aareon koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je desktop en roep je klantgegevens aan vanuit Tobias AX Aareon.

TOPdesk

Met onze TOPdesk koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit TOPdesk. Direct bellen vanuit het systeem.

Trengo

Met onze Trengo koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Trengo. Direct bellen vanuit het systeem.

Tribe

Met onze Tribe koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je desktop en roep je klantgegevens aan vanuit Tribe. Direct bellen vanuit je systeem.

Twinq

Met onze Twinq koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Twinq. Direct bellen vanuit het systeem.

Urios

Met onze Urios koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Urios. Direct bellen vanuit het systeem.

WinTree®

Met onze WinTree® koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je desktop en roep je klantgegevens aan vanuit WinTree®. Direct bellen vanuit je systeem.

XPS

Met onze XPS koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit XPS. Direct bellen vanuit het systeem.

Zig

Met onze Zig koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het scherm van je pc en roep je klantgegevens aan vanuit Zig. Direct bellen vanuit het systeem.

Zoho

Met onze Zoho koppeling verschijnt bij oproepen de klantkaart in het beeldscherm van je desktop en roep je klantgegevens aan vanuit Zoho. Direct bellen vanuit je systeem.

Blije klant

Direct telefonie bestellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen