Geweldige VoIP CRM koppelingen

Beheer eenvoudig alle functies van je telefooncentrale en archiveer gespreksopnames. Regel vandaag je CRM koppeling met VoIP.

CRM koppeling aanvragen

CRM-koppelingen met VOIPZeker

Ben je het zat om eindeloos gesprekken te beantwoorden zonder te weten wie jou belt? Wij hebben de mogelijkheden om VoIP telefonie (voice over IP bellen) te koppelen aan je bestaande CRM systeem en data tussen twee platforms uit te wisselen. Door een VoIP CRM-koppeling met onze Unite telefooncentrale krijg je een groot scala aan functionaliteiten en mogelijkheden tot je beschikking.

Wat is een CRM systeem?

Customer Relationship Management (CRM) systemen zijn een belangrijk onderdeel voor bedrijven om klanten en potentiële leads in de gaten te houden. Momenteel is dit een van de meest gebruikte toepassingen binnen CRM pakketten. Het grootste voordeel van een VoIP CRM-koppeling is dat wanneer een klant jou belt je ziet wie er belt door middel van een klantkaart. Wanneer je het gesprek aanneemt opent de klantkaart automatisch en haalt deze alle klantgegevens op via het CRM systeem.

Door de CRM-koppeling krijg je snel inzicht in je klantgegevens en zie je bijvoorbeeld wat er is besproken tijdens het vorige telefoongesprek. Zo volg je snel en eenvoudig verkooptrajecten op, zie je openstaande facturen in en met wie je vorige keer hebt gesproken. Je bespaart een hoop tijd en werkt een stuk efficiënter, wat resulteert in een betere ervaring voor je klanten. Doordat je direct informatie van de klant inziet kun je het telefoongesprek direct afronden en de juiste informatie uitwisselen.

crm integratie
Koppel telefoon via VoIP CRM-koppeling

De voordelen van een VoIP CRM-koppeling

Beschikbare CRM-koppelingen

Interactie met bestaande klanten en potentiële leads levert waardevolle inzichten en een betere klantenservice op. Hieronder hebben wij een lijst van beschikbare CRM leveranciers waarmee wij d.m.v. een CRM-koppeling data kunnen uitwisselen. Wij hebben zelfs mogelijkheden voor REST API integraties en kunnen op maat gemaakte CRM integraties maken voor zelf ontworpen platforms.

 Staat jouw CRM pakket hier niet tussen, dan kunnen wij een koppeling op aanvraag maken. Kies voor slimmer ondernemen en koppeling jouw software aan onze Unite telefooncentrale software. Bel direct potentiële klanten op via een click to call integratie en beantwoord oproepen direct via je CRM systeem.

CRM koppeling reviews

CRM-koppelingen op maat

Custom CRM integratie

Gebruik jouw bedrijf een CRM systeem dat jullie zelf hebben ontworpen? Geen enkel probleem. Koppel je eigen CRM pakket met onze online telefooncentrale.

REST API integratie

REST staat voor Representational State Transfer en API is de afkorting van Application Program Interface. Vraag naar de mogelijkheden om een integratie tot stand te brengen.

Call me Back integratie

Een geïnteresseerde bezoeker vraagt ​​om teruggebeld te worden door eenvoudig naam en telefoonnummer in te vullen, waarna jouw telefonie automatisch een oproep start.

Alle beschikbare CRM-koppelingen

Blije klant

Direct telefonie bestellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen