Een zakelijk 085 nummer aanvragen

Nu onbeperkt zakelijk bellen. Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 085 nummer aanvragen + bellen met één gebruiker op 3 apparaten tegelijkertijd.

Zakelijk 0111 nummer aanvragen

Nieuw: Nu ook maandelijks opzegbaar bellen mogelijk

Onbeperkt bellen binnen 5 minuten

Een 085 nummer slechts €1,00

Een 085 nummer aanvragen zorgt voor een landelijk en betrouwbare uitstraling. Geniet van onbeperkt bellen op 3 apparaten (vast, mobiel en desktop).

Advies nodig?

Heb je advies nodig? Natuurlijk mag je ons dan ook meteen bellen op 088 066 0550 voor meer informatie.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
2 085 nummer aanvragen

Waarom een 085 nummer

Voor een onderneming is het essentieel om goed bereikbaar te zijn voor klanten. Dat betekent dat je niet alleen een gebruiksvriendelijke website en een goede klantenservice moet hebben, maar ook dat je telefonisch goed bereikbaar bent. 

Steeds meer bedrijven willen daarom een 085 nummer aanvragen en kiezen voor een professionele uitstraling op nationaal niveau. Bedrijven zijn dan niet beperkt zijn tot een specifieke regio en kunnen dan op nationaal niveau opereren.

De voordelen

Een 085 nummer is niet regio gebonden en zorgt ervoor dat de vestigingsplaats van het bedrijf niet af te leiden is aan het telefoonnummer. Een ander voordeel is dat deze nummers per stuk te bestellen zijn, maar ook in blokken van 10 en 100 stuks. Groeit jouw bedrijf? Dan kun je eenvoudig online extra nummer aanvragen.

085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen voip

Nieuw nummer slechts € 1,-

Wanneer je klant wordt van VOIPZeker zijn de kosten voor een nieuw nummer slechts €1,00 per maand. Met onze unieke service kun je direct een mooi 085 nummer uitkiezen en is deze binnen 5 minuten geactiveerd.
Neem je een 085 nummer af, dan kies je voor een enkelvoudig nummer of voor een nummerblok van 10 of 100 telefoonnummers. Deze bestel je i.c.m. minimaal 1 gebruikersaccount.

Zelf 085 nummer uitkiezen - in 5 minuten actief

VOIPZeker is de enige telecomprovider van Nederland waar je direct online zelf een mooi 085 nummer kunt uitkiezen. Dit geeft jou volledig de vrijheid om een mooi nummer te zoeken die past bij jouw onderneming.

Organisaties die een landelijke en professionele uitstraling willen kunnen direct online een nieuw nummer aanvragen. Bedrijven kunnen kiezen uit enkelvoudige nummers, maar ook uit een nummerblok van 10 of zelfs 100 stuks.

Dit is ideaal wanneer je met meerdere vestigingen als één organisatie naar buiten wilt treden of één centraal (service)nummer gebruikt. 

Wat kost een 085 nummer

Je kunt al voor €1,00 per maand een 085 nummer krijgen, een koopje waar McDonald’s nog wat van kan leren. Je kunt gemakkelijk en zelfstandig je eigen 085 nummer kiezen en aanvragen via deze telefoonnummer pagina. We hebben namelijk een enorme selectie van beschikbare nummers.

Verschil 085 en 088 nummer

Beiden telefoonnummers zijn niet gebonden aan een specifieke regio, zoals een 010 nummer gebonden is aan de omgeving Rotterdam.
Landelijke telefoonnummers zijn uitsluitend bestemd voor de zakelijke markt. Het grote verschil tussen een 088- en 085 nummer is dat een 088 nummer alleen in nummerblokken van minimaal 100 nummers worden verkocht.
Wil je weten over 088 nummers of een nieuw nummerblok aanvragen? Bekijk dan onze pagina’s hieronder.
Verschil 088 en 085 nummer
Blije klant

085 nummer uitkiezen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen
Vragen? Wij bellen jou!

Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en telefoonnummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.