VoIP telefonie voor scholen

Flexibele en kostenbesparende VoIP voor onderwijs. Efficiënt communiceren tussen vestingen en eenvoudig beheer van de hele bereikbaarheid.

Voip onderwijs

De telecom partner voor het onderwijs

VOIPZeker heeft jarenlang professionele ervaring met VoIP telefonie voor scholen en het aanleggen van netwerken. Door schaalvergroting binnen het onderwijs is een kosteneffectieve en efficiënte bedrijfsvoering van groot belang. Het onderwijs digitaliseert met behulp van moderne technologieën en is het gebruik van VoIP telefonie in het onderwijs en betrouwbare internetverbindingen een absolute must. Wij komen langs voor een complete telecomcheck voor vaste telefonie, DECT handsets en optimale wifi-dekking.

" VOIPZeker doet wat er gevraagd wordt! "

In 2015 werd binnen Dynamiek Scholengroep de beslissing genomen dat wij naar een andere ICT beheerder gingen overstappen. Dit had naast ICT ook invloed op het VoIP platform dat wij in gebruik hadden. Dus moesten we opzoek naar een andere VoIP leverancier.

2 Branchegerichte oplossing Onderwijs
Klantenervaring

Toekomst vaste oplossingen VoIP voor onderwijs

In een aantrekkende economie is het ook voor het MKB heel belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Iedere gemiste oproep is een gemiste kans om iets te verkopen.

Heel handig hierbij is de Online portaal waar je simpel en snel je bereikbaarheid zelf kunt aanpassen. Denk hierbij aan een flexibele doorschakeling of een aangepaste voicemail bij feestdagen.

Voordelen VoIP voor scholen

Flexibel en eenvoudig zelf te regelen

Met onze flexibele oplossingen kun je gemakkelijk zelf instellingen aanpassen, per locatie en zelfs per gebruiker, in een krachtige online telefooncentrale. En mocht je school fuseren of juist krimpen, dan is de telefonie oplossing snel en gemakkelijk aan te passen aan de nieuwe situatie. Zo kun je ook gemakkelijk de vakantiemeldingen instellen en inspreken en schakel je toestellen gemakkelijk door naar elkaar.

Flexibel en eenvoudig zelf te regelen

Je wilt natuurlijk bereikbaar zijn door het hele gebouw met behulp van draadloze toestellen. Deze werken via het internet waardoor je dus geen telefoonlijnen meer nodig hebt. De DECT- en vaste toestellen worden aangesloten op de bestaande internetverbinding en staat de telefonie volledig in de cloud met de Unite telefooncentrale.

Beheer online de bereikbaarheid en diensten, zoals openingstijden, doorschakelingen en wachtrijen. Ook krijg je inzicht in alle inkomende- en uitgaande oproepen, een volledige belgeschiedenis en kunnen gesprekken worden opgenomen.

Wat is er nodig voor VoIP in het onderwijs?

Als onderwijsinstelling heb je natuurlijk al bestaande telefoonnummers. Deze verhuis je eenvoudig mee naar VOIPZeker en kun je natuurlijk ook direct nieuwe telefoonnummers aanvragen. De overname van telefoonnummers is vaak binnen één werkdag geregeld. Verder heb je natuurlijk telefoontoestellen nodig om mee te bellen en zijn hiervoor gebruikers (VoIP accounts) nodig. Per toestel heb je één VoIP account nodig, die wij vooral voor jouw school instellen en opnemen in het belplan.

Met de online telefooncentrale krijg je maar liefst 25+ functies tot je beschikking en kun je betaalde premium functies toevoegen aan jouw account. Zo hebben wij de notifier-functie, waarmee je in geval van calamiteiten elke leerling, student en ouder tegelijkertijd middels een oproep kunt notificeren van bijvoorbeeld een belangrijke gebeurtenis.

Blije klant

Telecomcheck aanvragen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen