Een mooi regionaal netnummer aanvragen

Geef je bedrijf een vertrouwelijke en plaatselijke uitstraling met een netnummer voor € 1,00 per maand.

Zakelijk 0111 nummer aanvragen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen

Een regionaal netnummer uitkiezen - in 5 minuten actief

Binnen 5 minuten kan je gemakkelijk een nieuw regionaal netnummer aanvragen. Het netnummer laat de beller zien waar jouw bedrijf zich bevindt, wat handig is voor bedrijven die lokaal zaken willen doen. We hebben een database met regionale netnummers voor heel Nederland, waaronder 020, 070 en 030 netnummers, die je direct kan bestellen.

Een regionaal netnummer heeft diverse voordelen voor bedrijven. Zo kan het een gevoel van vertrouwen en herkenning creëren bij klanten uit de betreffende regio. 

Regionaal nummer aanvragen

Kies je netnummer(s)

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
4 Regio netnummers aanvragen

Alle regio netnummers van Nederland

5 Regio netnummers aanvragen

Regionaal netnummer aanvragen Slechts € 1,-

Voor slechts €1,00 per maand kunnen klanten van VOIPZeker al eigenaar worden van een regionaal netnummer. Het is tevens mogelijk om netnummerblokken van 10, 100 of 1000 regio netnummers af te nemen. 

Na het plaatsen van een bestelling, activeren wij de nieuwe netnummers binnen enkele minuten, zodat je direct kan starten met bellen en gebeld worden.

 
 
 
 

Voordelen regionaal netnummer

Bedrijven kiezen steeds vaker voor een regionaal netnummer om hun locatie in een bepaalde regio aan te duiden.

Het aanvragen van een regionaal netnummer heeft verschillende voordelen en is niet beperkt tot specifieke netnummerblokken. Het aantal netnummers dat je nodig hebt, kun je aanvragen, of het nu gaat om 3, 17 of 319 stuks.

VoIP telefonie nummers uitkiezen
5 Regio netnummers aanvragen

Verschil landelijk en regionaal netnummer

Kies voor een landelijke uitstraling met 085– en 088-netnummers! Deze netnummers zijn perfect voor bedrijven die een professionele en zakelijke uitstraling willen hebben zonder verbonden te zijn aan een specifieke regio.

In tegenstelling tot regionale netnummers, zoals het bekende 020-netnummer dat gebonden is aan Amsterdam, geven landelijke netnummers je de vrijheid om overal in Nederland te opereren. Dit maakt het ideaal voor bedrijven die hun producten en diensten landelijk aanbieden.

Wil jij meer weten over de voordelen van landelijke netnummers? Klik dan op de onderstaande link en ontdek hoe je met 085- en 088-netnummers jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

 
 
 
 
Blije klant

Vandaag klant worden

Vragen? Wij bellen jou!

Benieuwd naar onze diensten? Wij bieden je graag de beste telefonie oplossingen. Vul je naam en netnummer in dan bellen wij je dezelfde werkdag tussen 8:00 – 17:00 uur terug.