Een zakelijk 055 netnummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 055 netnummer aanvragen en bestellen. Kies een mooi nummer naar wens uit.

043 nummer aanvragen

Een 055 netnummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een nummer aanvragen (Apeldoorn) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
2 055 netnummer aanvragen
053 nummer aanvragen

Direct een 055 netnummer aanvragen en bestellen

Een 055 netnummer is een regionaal nummer (netnummer) voor de regio Apeldoorn. Bedrijven die een regionaal zakelijk telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een groot voordeel is dat een 055 netnummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

Uniek in NL- Zelf een mooi 055 netnummer kiezen

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je direct zelf een uniek 055 netnummer  kunt kiezen. Een nieuw telefoonnummer aanvragen en online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 055 netnummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot jouw Unite telefooncentrale en stel je het 055 netnummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

055 netnummer aanvragen
vast_op_mobiel simkaart

Altijd en overal bereikbaar op je 055 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder vast kantoor in Apeldoorn blijf je echt overal en altijd telefonisch bereikbaar. Op kantoor, thuis of in het buitenland. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een nieuw 055  telefoonnummer voor maar  €1,00 per maand.

Steden met een regio 055 nummer

Apeldoorn is met Deventer en Zutphen een van de hoofdplaatsen in een samenwerkingsregio van gemeenten in de provincies Gelderland en Overijssel die bekendstaat als de Stedendriehoek. Apeldoorn staat bekend om zijn stadsparken en zijn ‘groene’ karakter. Kenmerkend is de Apeldoornse huisjes-structuur, met veel monumentale en vrijstaande woningen en relatief weinig hoogbouw. Met ongeveer 100.000 arbeidsplaatsen is Apeldoorn een belangrijk werkgelegenheidscentrum in Midden- en Oost-Nederland.

Apeldoorn, Ugchelen, Beemte-Broekland, Wenum-Wiesel, Hoog Soeren, Hoenderloo, Beekbergen, Lieren, Loenen, Klarenbeek, Teuge

regio 055 netnummer aanvragen
"Binnen 2 minuten had ik mijn netnummer en kon ik aan de slag. Uitstekende en snelle service." - Michiel Tros (Tros IT Solutions)
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen