Een zakelijk 020 netnummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 020 netnummer aanvragen en bestellen. Kies een mooi nummer naar wens uit.

010 nummer uitkiezen

Een 020 netnummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een nummer aanvragen (voor Amsterdam) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
3 020 netnummer aanvragen
020 nummer aanvragen

Direct een 020 netnummer aanvragen en bestellen

Een 020 telefoonnummer is een regionaal nummer (netnummer) voor de regio Amsterdam. Bedrijven die een regionaal 020 telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een groot voordeel is dat een 020 netnummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

Unieke dienst - Zelf een mooi 020 telefoonnummer kiezen

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je direct zelf een uniek netnummer nummer kunt kiezen. Een zakelijk 020 telefoonnummer aanvragen + online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 020 netnummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot de Unite telefooncentrale en stel je het 020 nummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

010 nummer aanvragen
010 nummer op mobiel

Altijd en overal bereikbaar op je 020 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder fysieke kantoor in Amsterdam blijf je altijd en overal telefonisch bereikbaar. Thuis, op kantoor of in het buitenland- het maakt niet uit. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een netnummer telefoonnummer voor slechts €1,00 per maand.

Steden met regio 020

Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland. Het ligt aan de Amstel en het IJ. De haven van Amsterdam is via het Noordzeekanaal.

Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Diemen, Duivendrecht, Luchthaven Schiphol, Schiphol-Rijk, Landsmeer, Den Ilp, Broek in Waterland, Zuiderwoude, Uitdam, Zwanenburg, Halfweg, Badhoevedorp, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Oude Meer, Ilpendam, Watergang, Ransdorp

4 020 netnummer aanvragen
"Binnen 2 minuten had ik mijn netnummer en kon ik aan de slag. Uitstekende en snelle service." - Michiel Tros (Tros IT Solutions)
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen