Een zakelijk 023 netnummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 023 netnummer aanvragen en bestellen. Kies een mooi nummer naar wens uit.

010 nummer uitkiezen

Een 023 nummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een nummer aanvragen (Haarlem) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
2 023 netnummer aanvragen
023 netnummer aanvragen

Direct een 023 netnummer aanvragen en bestellen

Een 023 telefoonnummer is een regionaal nummer (netnummer) voor de regio Haarlem. Bedrijven die een regionaal 023 telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een groot voordeel is dat een 023 netnummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

Uniek in NL- Zelf een mooi 023 telefoonnummer kiezen

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je direct zelf een uniek 023 netnummer kunt kiezen. Een zakelijk telefoonnummer aanvragen + online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 023 netnummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot de Unite telefooncentrale en stel je het 023 netnummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

023 nummer aanvragen
023 netnummer

Altijd en overal bereikbaar op je 023 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder fysieke kantoor in Haarlem blijf je altijd en overal telefonisch bereikbaar. Thuis, op kantoor of in het Vondelpark. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een zakelijk 023 telefoonnummer voor slechts €1,00 per maand.

Steden met het regio 023 netnummer

Haarlem kreeg netnummer 023 en dat was gelijk een primeur. Haarlem was namelijk de eerste stad met een netnummer zonder 0 op het einde.

Velserbroek, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Bloemendaal, Spaarndam-West, Spaarndam, Haarlemmerliede, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Heemstede, Aerdenhout, Vogelenzang, Bentveld, Bennebroek, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vijfhuizen, Cruquius, Boesingheliede, Lijnden.

015 nummer aanvragen
"Binnen 2 minuten had ik mijn netnummer en kon ik aan de slag. Uitstekende en snelle service." - Michiel Tros (Tros IT Solutions)
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen