Een zakelijk 058 netnummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw zakelijk 058 netnummer aanvragen en bestellen. Kies een mooi nummer naar wens uit.

058 nummer aanvragen

Een 058 netnummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een nummer aanvragen (Leeuwarden) zorgt voor een lokale en betrouwbare uitstraling.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:
2 058 netnummer aanvragen
053 nummer aanvragen

Direct een 058 netnummer aanvragen en bestellen

Een 058 netnummer is een regionaal nummer (netnummer) voor de regio Leeuwarden in Friesland. Bedrijven die een regionaal zakelijk telefoonnummer aanvragen kiezen voor een plaatselijke en professionele uitstraling. Een groot voordeel is dat een 058 netnummer voor extra vertrouwen zorgt van plaatselijke klanten.

Voordelen

Uniek in NL- Zelf een mooi 058 netnummer kiezen

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je direct zelf een uniek 058 netnummer kunt kiezen. Een nieuw telefoonnummer aanvragen en online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 058 netnummer  aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven.

Na de bestelling krijg je direct toegang tot jouw Unite telefooncentrale en stel je het 058 netnummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of je laptop.

055 nummer aanvragen voip
vast_op_mobiel simkaart

Altijd en overal bereikbaar op je 058 telefoonnummer

Na het bestellen van je nummer kies je ervoor of je bereikbaar bent op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs desktop. Ook zonder vast kantoor in Friesland blijf je echt overal en altijd telefonisch bereikbaar. Op kantoor, thuis of in het buitenland. Ideaal voor zzp’ers en het MKB.” Je hebt al een nieuw 058 telefoonnummer voor maar  €1,00 per maand.

Steden met een regio 058 netnummer

Belangrijke sectoren in de stad zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de overheid en de non-profitsector. De stad is de grootste van de Friese elf steden. In 2021 telde de stad 93.765 inwoners. Onder de stad valt ook de buurtschap Vierhuis en een stukje van de buurtschap Groote Bontekoe

Wiuwert, Leeuwarden, Warten, Warstiens, Wergea, Eagum, Easterwierrum, Mantgum, Jorwert, Weidum, Bears, Jellum, Hilaard, Boksum, Blessum, Deinum, Marssum, Engelum, Beetgum, Beetgumermolen, Stiens, Finkum, Britsum, Cornjum, Jelsum, Gytsjerk, Oentsjerk, Munein, Aldtsjerk, Rinsumageest, Roodkerk, Lekkum, Miedum, Snakkerburen, Goutum, Teerns, Hempens, Swichum, Wirdum, Wijtgaard, Wyns

072 nummer aanvragen
"Binnen 2 minuten had ik mijn netnummer en kon ik aan de slag. Uitstekende en snelle service." - Michiel Tros (Tros IT Solutions)
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen