Jabra PRO 930 Duo MS dect headset (USB)

 225,42

EAN: 5706991018356 SKU: 930-29-503-101 Categorieën: , Tags: , ,

Jabra Pro 930 Duo MS Dect headset (USB)

De Jabra PRO 930 Duo is een professionele DECT (Digital Enhanced Cordless Telephony) headset voor PC Softphone systemen, headset biedt uitstekende geluidskwaliteit en heeft een bereik van 120 meter. Je kunt de headset aansluiten op een PC via de USB aansluiting, Jabra Pro 930 MS werkt op software van verschillende fabrikanten Microsoft Skype for Business en Lync. Jabra Pro 930 ondersteunt USB EHS (Electronic Hook Switch) waarmee oproepen via de headset kunnen worden opgenomen of beëindigd. Deze headset bied je de bewegingsvrijheid die ideaal is voor het uitvoeren van meerdere taken tegelijk. Headset wordt standaard geleverd met een comfortabele hoofdband, een oorhaak en nekband zijn optioneel verkrijgbaar.

Noise Cancelling

In omgevingen waar veel gebeld wordt, is het wel fijn als achtergrondgeluiden worden weg gefilterd. De Jabra Pro 930 doet dit met de noise cancelling microfoon, ruis en achtergrondgeluid wordt geminimaliseerd en alleen de spraak wordt helder doorgezet, zo kan jouw gesprekspartner je beter verstaan.
Headset heeft een draadloos DECT bereik van 120 meter en heeft een batterij die de hele dag mee gaat. De batterij is goed voor 8 uur gesprekstijd. De Pro 930 variant van Jabra is compatibel met diverse toepassingen en de bekende belapplicatie. Zo kun je jouw standaard applicaties blijven gebruiken met deze headset. Sluit de Jabra Pro 930 aan en maak optimaal gebruik van wideband audio waardoor gesprekken nog natuurlijker klinken dan voorheen.
Jabra Compatibilityguide

Specificaties
Draadloos bereik tot 120 meter
Tot 8 uur spreektijd
Noise Cancelling microfoon
Wideband audio voor optimale geluidskwaliteit
Gesprekken aannemen/verbreken via headset
Energiezuinig door IntelliPower
Gehoorbescherming door Jabra SafeTone
Standaard geleverd met hoofdband
Gewicht: 80 g