Plantronics Voyager Focus Bluetooth headset

 272,84

Uitverkocht

Plantronics Voyager Focus Bluetooth headset

De Plantronics Voyager Focus BT B825 UC bluetooth headset biedt naadloze connectiviteit voor jouw computer of smartphone en integratie met toonaangevende UC-applicaties, en werkt zoals je dat wilt. Met een draadloos bereik van maximaal 30 meter kun je tijdens gesprekken vrij bewegen, de muziek blijft kristalhelder klinken of je nu aan jouw bureau zit, in de vergaderzaal of in de keuken.
Plantronics Voyager Focus bluetooth headset heeft een optimaal draagcomfort en glashelder geluid. Geniet van vrijheid zonder kwalitet verlies.

Hifi-stereo, HD geluid, DSP voor superieure achtergrondgeluid onderdrukking

Hoor beter en wordt gehoord. Dankzij de baanbrekende passieve en actieve ruisonderdrukking en het hoogwaardige stereogeluid van de Voyager Focus UC-headset kun je zich op jouw gesprekken of muziek concentreren zonder dat je wordt afgeleid, met drie nauwkeurig afgestemde microfoons en verfijnde mute-opties kunnen de bellers zich ook op je concentreren. En wanneer je moet opletten op wat er om je heen gebeurt, druk gewoon op de OpenMic-knop.

Bedien jouw gesprekken met intuïtieve mutefuncties en ingebouwde slimme sensoren. Schakel de mutefunctie eenvoudig in of uit met één druk op de knop, of door de headset af en weer op te zetten. Muziek wordt automatisch gepauzeerd wanneer er een oproep binnenkomt. Door een blik op het scherm of door de USB-adapter te controleren kun je altijd zien of de mutefunctie is ingeschakeld. Wanneer je wil praten terwijl de microfoon op mute staat stuurt het Dynamic Mute Alert een gesproken waarschuwing.

*Vereist nieuwste versie van Plantronics Hub: Download voor deze softphones de recentste versie van Plantronics Hub voor het aannemen/beëindigen van gesprekken met één druk op de knop. De Hub-software zorgt er voor dat piekniveaus tot 102 dBA beperkt blijven waardoor extra gehoorbescherming wordt geboden.