Ubiquiti UniFi AC LR (Long Range) Access Point

 128,62

Uitverkocht

EAN: 810354023507 SKU: UAP-AC-LR Categorie: Tag:

Ubiquiti UAP-AC-LR (Long Range) Access Point

De Ubiquiti UAP-AC-LR is een Wi-Fi access point met fast roaming en zeer hoog zendvermogen waarmee je eenvoudig jouw woning of kantoor kunt dekken, kan snelheden tot 867 Mbps behalen dankzij de Wireless-AC standaard.
De Ubiquiti UniFi AC LR is een long range model uit de Ubiquiti Unifi AC serie. Dankzij de long range antenne kan de Ubiquiti LR een grote dekking creëren zodat je ook op grotere afstand van het access point bereik heeft. Hij zendt daarbij gelijktijdig uit op zowel de 2,4 Ghz als 5 Ghz Wi-Fi frequentie. Het zendvermogen bedraagt 24 dBm (251 mW) en het maximale bereik is 183 meter onder de meest ideale omstandigheden.

Power over Ethernet

De Ubiquiti UniFi AC LR wordt geleverd met een standaard 24v passieve PoE injector maar kan tegenwoordig ook via iedere 802.3af PoE switch of injector gevoed worden.
Met behulp van PoE lopen voeding en netwerkverkeer over de LAN kabel, je hebt slechts 1 kabel nodig om het access point aan te sluiten.

Plafond of muurmontage

Het Ubiquiti UniFi Access Point LR behaalt de beste resultaten wanneer je deze bevestigt aan het plafond of aan de muur. Je sluit de Ubiquiti UniFi vervolgens aan op jouw router en draait de software om de installatie te starten. Het access point kan via de gratis controller-software van Ubiquiti worden beheerd en geïnstalleerd. De software is geschikt voor zowel windows als mac.