Gigaset S650H Pro DECT handset

 89,61

Uitverkocht

EAN: 4250366842646 SKU: S30852-H2665-R121 Categorie: Tags: , , , ,

Gigaset S650H Pro – nieuwe standaard in zakelijke communicatie

De S650H Pro is de optimale handset voor dagelijks gebruik in kantooromgevingen. Grafisch 1,8 inch kleurendisplay met TFT technologie, glasheldere HD geluidskwaliteit voor plezierige gesprek, de volumetoetsen aan de zijkant zorgen voor veel comfort tijdens een gesprek en de toetsen zijn optimaal vormgegeven voor het gemakkelijk invoeren van telefoonnummers. Dankzij de polymeer afwerking is de handset bestand tegen krassen en desinfecteermiddelen. De handset beschikt over nuttige zakelijke functies zoals Bluetooth, trilstand en diverse geluidsprofielen, waarmee je het toestel volledig aan jouw wensen kunt aanpassen. Met de micro USB interface is de S650H voorbereid op toekomstige software updates, waardoor ondersteuning van Gigaset DECT netwerken altijd optimaal blijft. De S650H Pro handset uitermate geschikt voor het N720/N870 DECT IP multicell en N510/N670 IP single cell systeemen van Gigaset Pro.

Perfecte geluidsprestaties dankzij instelbare audioprofielen

Tijdens je werk zijn jouw communicatiebehoeften afhankelijk van de betreffende situatie. Vergaderingen, conferentiegesprekken en dergelijke vragen om eigen, specifieke notificaties. In sommige situaties wil je een speciaal geluidssignaal en in andere juist stilte. De S650H Pro ondersteunt dagelijkse werkzaamheden met audioprofielen, die je snel en eenvoudig kunt instellen. Deze handset maakt indruk met zijn allround geluidsprestaties op basis van de gepatenteerde HDSP geluidskwaliteit van Gigaset.

Altijd bereikbaar op kantoor, waar je ook bent

De S650H PRO ondersteunt alle Gigaset Pro basisstations. En in combinatie met het N720/N870 DECT IP multicell systeem zorgt het voor een complete dekking in elk gebouw of op het omliggende bedrijfsterrein. Waar je je ook bevindt, de S650H zorgt ervoor dat je bereikbaar bent, dankzij stabiele verbindingen en een perfecte geluidskwaliteit. Daarnaast heb je eenvoudig toegang tot bedrijfstelefoonboeken en voicemailberichten.

Beveiliging tegen krassen en desinfecteermiddelen

De robuuste S650H Pro is perfect voorbereid op alle uitdagingen in de moderne zakelijke kantooromgeving. Het toestel is in hoge mate bestand tegen krassen dankzij de speciale beschermlaag die  de behuizing, display en de toetsen beschermt. Een bekraste handset behoort daarmee tot het verleden! Bovendien is de handset beschermd tegen desinfecteermiddelen, waardoor het toestel ideaal geschikt is voor gebruik in industriële omgevingen, ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen en scholen.

 

Specificaties

* Helder 1,8″ LCD kleurendisplay
*  8 regels tekst, 128 x 60 pixels en 65.000 kleuren
*  Spreektijd van 12 uur, stand-by tijd 300 uur
*  Intern telefoonboek voor 500 contacten
*  Werkt op alle Gigaset Pro basisstations
*  Ingebouwde speakerphone
*  Inclusief eigen oplaadstation
*  Headset-gebruik via Bluetooth of 2,5 mm-aansluiting
*  Gegevensuitwisseling via Bluetooth of micro-USB
*  Bestendig tegen krassen en desinfecteermiddelen