Kom werken bij VOIPZeker

Door je aan te sluiten bij het technologiebedrijf  VOIPZeker maak je deel uit van een bedrijf met geweldige kansen waarbij geen dag hetzelfde is.

VOIPZeker vacature

VOIPZeker vacatures

Wij proberen, leren en verbeteren onze diensten elke dag. VOIPZeker is toegewijd aan succes – voor onze medewerkers, teams en klanten die ons dagelijks motiveren om optimaal te presteren. Word nu deel van een leuk team bij een bedrijf met grenzeloze mogelijkheden.

Administratief Medewerker Klantenservice

Als Administratief Medewerker Klantenservice ben jij voornamelijk bezig het beantwoorden van klantvragen en het onderhouden van de financiële stromen. Een heerlijke combinatie van lichte financiële, juridische en administratieve zaken.

Vacature Accountmanager B2B / Adviseur telecom

Kick jij als Vacature Accountmanager op uitdagend en afwisselend werk? Ooit gedroomd van je eigen kantoor en je eigen team? Groei dan in stroomversnelling met ons mee ...

Junior Verkoopmedewerker

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en toe aan een uitdagende en afwisselende baan waarin jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Je wordt een specialist in verkopen, waarbij je zelf kansen ziet en creëert.

Junior Marketing medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Junior Marketingmedewerker is een heerlijk drukke en creatieve job. Zet jezelf in om meer klanten naar de website te trekken via SEO en SEA.

Telecom Adviseur (gesloten)

Als Telecom Adviseur weet jij hot-leads op een goede manier te adviseren en aan ons te binden. Daarnaast weet jij ook cold-leads om te zetten naar hot-leads. Als Sales adviseur onderhoud je duurzame relaties met je klanten.

SEO Specialist / Online marketeer (gesloten)

Jij als SEO Specialist bent graag bezig met SEO en SEA. Met jouw focus op de juiste marketingpunten breng jij onze pagina's naar nummer één. Hierin werken wij samen en zetten wij de juiste marketing tools in voor je succes.