Vacture - VOIPZeker

Solliciteer vandaag nog naar een uitdagende functie. Maak deel uit van ons innovatieve bedrijf en vervul een geweldige functie waarbij geen dag hetzelfde is.

VOIPZeker vacature

(6) Openstaande vacatures - VOIPZeker

Wij ervaren, ontwikkelen en verbeteren onze diensten elke dag. Wij staan gezamelijk voor kwaliteit en succes – voor onze klanten én medewerkers waarbij wij elkaar dagelijks motiveren om optimaal te presteren. Word nu deel van een leuk team bij een bedrijf met grenzeloze mogelijkheden.

Marketing SEO specialist

Ben je iemand die graag vooraan staat (in de zoekmachines)? En wil jij een werkplek waar je alle ruimte, mogelijkheden en kansen krijgt om de beste te worden en te blijven in je SEO-specialisme?

Marketing Data Analist

Als nieuwsgierig persoon vind je het leuk om data zo nauwkeurig mogelijk te onderzoeken om manieren te vinden om deze te verbeteren. Bovendien geniet je ervan om nieuws tools te leren en eigen te maken.

(Financieel) administratief medewerker

Als administratief medewerker voer je elke dag diverse werkzaamheden uit. Zo beantwoord je telefoontjes, verwerk je de post, handel je e-mails af, maak je brieven en controleer je facturen.

Marketing & Sales medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Als Marketingmedewerker krijg jij een zeer creatieve job waarbij jij Sociaal media teksten post en ook daadwerklijk sales gesprekken voert met de klant.

Junior Verkoopmedewerker

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en toe aan een uitdagende en afwisselende baan waarin jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Je wordt een specialist in verkopen, waarbij je zelf kansen ziet en creëert.

Accountmanager B2B / Adviseur telecom

Kick jij als échte Accountmanager op uitdagend en afwisselend werk? Ooit gedroomd van je eigen kantoor en je eigen team? Groei dan in stroomversnelling met ons mee in ons gezellige team.

Telecom Adviseur (gesloten)

Als Telecom Adviseur weet jij hot-leads op een goede manier te adviseren en aan ons te binden. Daarnaast weet jij ook cold-leads om te zetten naar hot-leads. Als Sales adviseur onderhoud je duurzame relaties met je klanten.

SEO Specialist / Online marketeer (gesloten)

Jij als SEO Specialist bent graag bezig met SEO en SEA. Met jouw focus op de juiste marketingpunten breng jij onze pagina's naar nummer één. Hierin werken wij samen en zetten wij de juiste marketing tools in voor je succes.