Onze leuke vacatures

Solliciteer vandaag nog naar een uitdagende functie. Maak deel uit van ons innovatieve bedrijf en vervul een geweldige functie waarbij geen dag hetzelfde is.

VOIPZeker vacature

(6) Openstaande vacatures - VOIPZeker

Bij ons draait elke dag om ervaren, ontwikkelen en verbeteren. Samen streven we naar kwaliteit en succes, zowel voor klanten als voor medewerkers. We dagen elkaar dagelijks uit om optimaal te presteren. Sluit je aan bij ons leuke team en ontdek de eindeloze mogelijkheden die op je wachten!

Crediteuren en debiteurenadministratie

Als medewerker debiteuren en crediteuren voer je elke dag diverse administratieve werkzaamheden uit. Zo beantwoord je telefoontjes, verwerk inkomende en uitgaande facturen, handel je e-mails af en bereidt jij betalingen voor.

Verkoopadviseur Binnendienst

Niet zomaar adviseren, maar als een expert de weg wijzen door ons uitgebreide telecom dienstenaanbod. Houd bestaande klantrelaties met flair in stand, waar elke interactie een tevredenheidsgarantie is.

Marketing SEO specialist

Ben je iemand die graag vooraan staat (in de zoekmachines)? En wil jij een werkplek waar je alle ruimte, mogelijkheden en kansen krijgt om de beste te worden en te blijven in je SEO-specialisme?

Marketing & Sales medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Als Marketingmedewerker krijg jij een zeer creatieve job waarbij jij Sociaal media teksten post en ook daadwerklijk sales gesprekken voert met de klant.

Marketing Data Analist

Als nieuwsgierig persoon vind je het leuk om data zo nauwkeurig mogelijk te onderzoeken om manieren te vinden om deze te verbeteren. Bovendien geniet je ervan om nieuws tools te leren en eigen te maken.

IT Support mederwerker B2B

Als IT Support medewerker houd jij je bezig met de voorbereiding en implementatie van telefonie oplossingen. Daarnaast implementeer je software bij nieuwe en bestaande klanten, en lever jij technische ondersteuning.

Telecom Adviseur (gesloten)

Als Telecom Adviseur weet jij hot-leads op een goede manier te adviseren en aan ons te binden. Daarnaast weet jij ook cold-leads om te zetten naar hot-leads. Als Sales adviseur onderhoud je duurzame relaties met je klanten.

SEO Specialist / Online marketeer (gesloten)

Jij als SEO Specialist bent graag bezig met SEO en SEA. Met jouw focus op de juiste marketingpunten breng jij onze pagina's naar nummer één. Hierin werken wij samen en zetten wij de juiste marketing tools in voor je succes.