Yealink SIP-T58A VoIP telefoon – EXP50 LCD Expander

 385,03

Yealink SIP-T58A VoIP telefoon + EXP50 uitbreidingsmodule – excl. voedingsadapter

De Yealink SIP-T58A is een zakelijke Smart Media telefoon waar de gebruiker mee kunt video bellen met HD geluidskwaliteit. Video bellen is mogelijk m.b.v. de optionele YEALINK CAM50 USB camera, toestel heeft een USB-poort bovenop het display voor het installeren van de Yealink CAM50 camera voor videogesprekken. 
Yealink SIP-T58A beschikt over een kantelbaar 7 inch multifunctioneel touchscreen dispay, 16 VoIP accounts, 27 BLF/slelkeuze toetsen, Dual-poort Gigabit Ethernet met PoE ondersteuning, geïntegreerde WiFi en Bluetooth. 27 vrij te programmeren snelkeuze/BLF functietoetsen met LED indicatie (indien ondersteund door jouw telefooncentrale).
Eenvoudig uitbreidbaar met de YEALINK EXP50 Expansion module, tot 60 extra vrij te programmeren functietoetsen.
Er kunnen maximaal 3 uitbreidingsmodules aangesloten worden op de telefoon. De SIP-T58A VoIP telefoon is voorzien van een ingebouwde webbrowser, agenda functie en gespreksrecorder. Daarnaast staat de Smart Media telefoon voor een balans tussen eenvoud en innovatie. Toestel biedt een alles-in-één communicatie oplossing voor de professionele medewerkers van vandaag. De Yealink SIP-T58A combineert professionele hardware en software technologie voor de beste geluidskwaliteit tijdens jouw telefoongesprekken.

HD audiokwaliteit

Dankzij de Yealink Optima HD voice en Noise Proof Technologie klinkt het geluid zeer helder, terwijl storende achtergrondgeluiden worden weggefilterd. Met de ingebouwde speaker is handsfree communicatie ook mogelijk. De handset is bovendien HAC-compatible, wat hem ook geschikt maakt voor slechthorenden.

Bluetooth & WiFi

De ingebouwde Bluetooth en WiFi functie maken de Yealink SIP-T58A ook geschikt voor draadloze verbindingen. Via Bluetooth 4.0 kun je bijvoorbeeld een draadloze headset koppelen aan het toestel en eenvoudig mobiele contacten synchroniseren. En geef je de voorkeur aan een draadloze netwerkverbinding, dan koppelt je de SIP-T58A via WiFi aan jouw netwerk.
Toestel beschikt over twee USB 2.0 poorten voor headset, Yealink CAM50, Expansion Module of opslagapparaat. Twee Gigabit LAN aansluitingen met Power over Ethernet, hiermee sluit je het toestel aan op het netwerk en kun je hem tevens direct van voeding voorzien.

Yealink EXP50 uitbreidingsmodule voor Yealink T5-serie

De Yealink EXP50 kleurenscherm uitbreidingsmodule voor Yealink T5 Serie VoIP telefoons SIP-T58,56,54 en T52 is ontworpen om de functionele mogelijkheden van jouw telefoon uit te breiden naar een geheel nieuw niveau. 
Yealink uitbreidingsmodule EXP50 beschikt over een groot 4,3″ LCD kleurenscherm voor een levendige visuele ervaring. Bovendien biedt de EXP50 module een eenvoudige gebruikersinterface en geavanceerde mogelijkheden voor oproepafhandeling. Er kunnen bijvoorbeeld drie pagina’s met 20 flexibele toetsen op het display worden geprogrammeerd voor maximaal 60 verschillende functies. De functionaliteit van de T5-serie IP-telefoon van Yealink wordt uitgebreid met de EXP50, je kan de multifunctionele toetsen instellen als BLF, snelkiezen, doorschakelen, doorverbinden, oproep parkeren, oproepen beantwoorden, etc. 
De Yealink EXP50 LCD uitbreidingsmodule is een ideale oplossing voor receptionisten.
Om een snelle en hogere betrouwbaarheid van gegevensoverdracht te garanderen is gekozen om EXP50 uitbreidingsmodule via USB-kabel aan te sluiten op de Yealink T5-serie toestellen. De resterende USB-poort aan de achterkant van EXP50 kan ook worden gebruikt om de uitgebreide functies van de telefoon te realiseren, bijvoorbeeld gesprekken opnemen via USB-stick, enz.

Belangrijk: Toestel wordt excl. voedingsadapter geleverd, Yealink PS-T4/5 voedingsadapter kun je HIER bestellen.