Yealink SIP-T53W + EXP50 Receptietoestel

 231,95

Yealink SIP-T53W + EXP50 Receptietoestel – Exclusief voedingsadapter
Yealink SIP-T53W zakelijke VoIP telefoon

De Yealink SIP-T53W is een zakelijke VoIP telefoon met hoog gebruiksgemak. Kantelbaar 3,7 inch grafisch display, ondersteunt maximaal 12 SIP accounts, 8 lijntoetsen programmeerbaar tot 21 verschillende functies (3 paginas) met LED indicatie, uitbreidbaar met de Yealink EXP50 Expansion Module (optioneel) maximaal 3 modules op één toestel. Ingebouwde 4.2 Bluetooth en 2.4G/5G Wi-Fi, twee Gigabit Ethernetpoorten, uitstekende HD geluidskwaliteit – Yealink Acoustic Shield technologie dempt storende achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie ook in rumoerige omgevingen.

Bluetooth (4.2) en WiFi (802.11ac)

De ingebouwde Bluetooth en WiFi functie maken de Yealink SIP-T53W ook geschikt voor draadloze verbindingen. Via WiFi koppel je eenvoudig jouw toestel aan jouw draadloze netwerk en met Bluetooth kun je bijvoorbeeld een draadloze headset koppelen aan het toestel en eenvoudig mobiele contacten synchroniseren.

Programmeerbare BLF/lijntoetsen

De SIP-T53W zakelijke telefoon heeft programmeerbare BLF/lijntoetsen. Deze toetsen kun je configureren om meerdere telefoonnummers of oproepfuncties zoals snel kiesnummers te ondersteunen. Dankzij het handige BLF (Busy Lamp Field) toetsen met LED indicatie kun je zien wanneer je collega’s beschikbaar of in gesprek zijn. Toestel beschikt over 21 snel keuzetoetsen voor snelle handeling en communicatie – uitbreidbaar met de Yealink EXP50 Expansion Module (optioneel verkrijgbaar) maximaal 3 op één toestel.
Met aantal extra programmeerbare functietoetsen krijg je met één druk op de knop toegang tot berichten, telefoonboek en veel gebruikte functies zoals een gesprek in de wacht zetten, hervatten, doorverbinden, headset, handsfree speakerphone en 4 contextgevoelige “soft” toetsen voor Do not Disturb (DND), vergaderen en z.v.

HD audio

Perfecte audio kwaliteit is van groot belang bij zakelijke telefonie. De Yealink SIP-T53W realiseert dit met HD audio kwaliteit, zowel via de hoorn als via de speaker. Naast Optima HD voice technology beschikt de Yealink T53W ook over de Opus codec, deze codec zorgt voor duidelijke geluidskwaliteit. De Yealink Acoustic Shield technology dempt storende achtergrondgeluiden waardoor je ook in een rumoerige omgeving goed verstaanbaar blijft voor jouw gesprekspartner.

PoE ondersteuning

De SIP-T53W VoIP telefoon ondersteunt Power over Ethernet (PoE 802.3af) waardoor toestel via de netwerkkabel kan worden gevoed via een PoE switch. Heb je geen PoE switch, dan is de 5V 2A Yealink PS-T4 voedingsadapter hier verkrijgbaar.
Belangrijk: Toestel wordt excl. voedingsadapter geleverd, Yealink PS-T4/5 voedingsadapter kun je HIER bestellen.

Multifunctionele USB 2.0 poort

Yealink SIP-T53W heeft een multifunctionele USB 2.0 poort. Hiermee kun je het toestel uitbreiden met een Bluetooth of WiFi dongel of een EXP50 Expansion module. Ook is het mogelijk om een USB headset aan te sluiten of een USB opslagapparaat om gesprekken op te nemen.

Yealink EXP50 uitbreidingsmodule

De Yealink EXP50 kleurenscherm uitbreidingsmodule voor Yealink T5 Serie VoIP telefoons is ontworpen om de functionele mogelijkheden van jouw telefoon uit te breiden naar een geheel nieuw niveau. Yealink uitbreidingsmodule EXP50 beschikt over een groot 4,3″ LCD kleurenscherm voor een levendige visuele ervaring. Er kunnen bijvoorbeeld drie pagina’s met 20 flexibele toetsen op het display worden geprogrammeerd voor maximaal 60 verschillende functies. De functionaliteit van de T5x serie IP-telefoon van Yealink wordt uitgebreid met de EXP50, de multifunctionele toetsen kunnen ingesteld worden als BLF, snelkiezen, doorschakelen, doorverbinden, oproepen beantwoorden, etc.
De Yealink EXP50 LCD uitbreidingsmodule is een ideale oplossing voor receptionisten.
Om een snelle en hogere betrouwbaarheid van gegevensoverdracht te garanderen is gekozen om EXP50 uitbreidingsmodule via USB-kabel aan te sluiten op de Yealink T5-serie toestellen. De resterende USB-poort aan de achterkant van EXP50 kan ook worden gebruikt om de uitgebreide functies van de telefoon te realiseren, bijvoorbeeld gesprekken opnemen via USB-stick, enz.