Yealink EXP50 Kleuren LCD Expander

 96,08

Yealink EXP50 uitbreidingsmodule voor Yealink T5x serie

De Yealink EXP50 kleurenscherm uitbreidingsmodule voor Yealink T5 Serie VoIP telefoons SIP-T58,56,54 en T52 is ontworpen om de functionele mogelijkheden van jouw telefoon uit te breiden naar een geheel nieuw niveau.
Yealink uitbreidingsmodule EXP50 beschikt over een groot 4,3″ LCD kleurenscherm voor een levendige visuele ervaring. Bovendien biedt de EXP50 module een eenvoudige gebruikersinterface en geavanceerde mogelijkheden voor oproepafhandeling. Er kunnen bijvoorbeeld drie pagina’s met 20 flexibele toetsen op het display worden geprogrammeerd voor maximaal 60 verschillende functies. De functionaliteit van de T5 serie IP-telefoon van Yealink wordt uitgebreid met de EXP50, je kan de multifunctionele toetsen instellen als BLF, snelkiezen, doorschakelen, doorverbinden, oproep parkeren, oproepen beantwoorden, etc.
De Yealink EXP50 LCD uitbreidingsmodule is een ideale oplossing voor receptionisten.
Om een snelle en hogere betrouwbaarheid van gegevensoverdracht te garanderen is gekozen om EXP50 uitbreidingsmodule via USB-kabel aan te sluiten op de Yealink T5-serie toestellen. De resterende USB-poort aan de achterkant van EXP50 kan ook worden gebruikt om de uitgebreide functies van de telefoon te realiseren, bijvoorbeeld gesprekken opnemen via USB stick, enz.