Yealink SIP-T57W VoIP telefoon – EXP50 LCD Expander

 344,14

EAN: 6938818303249 SKU: SIP-T57W - EXP50 Categorieën: , Tags: , ,

Belangrijk: Toestel wordt excl.poweradapter geleverd. Bestel de Yealink PS-T4 Poweradapter.

Yealink SIP-T57W VoIP telefoon – EXP50 LCD Expander

De Yealink SIP-T57W is een zakelijke VoIP telefoon met hoog gebruiksgemak, uitstekende geluidskwaliteit, Dual-poort Gigabit Ethernet met PoE ondersteuning, geïntegreerde WiFi en Bluetooth. Het toesteldraait op het Linux besturingssysteem met Nederlandse firmware, ondersteunt 16 SIP accounts, 29 BLF/Snelkeuze toetsen en is voorzien van een kantelbaar 7″ multitouch kleurendisplay. Via het handige Busy Lamp Field dat oplicht wanneer je in gesprek bent, kunnen jouw collega’s zien wanneer je niet beschikbaar bent. Eenvoudig uitbreidbaar met de YEALINK EXP50 Expansion module, tot 60 extra vrij te programmeren functietoetsen.

HD-audio

De SIP-T57W beschikt over de nieuwste versie van Yealink Optimal HD Voice technologieën. Yealink Acoustic Shield technologie die achtergrond geluiden effectief elimineert en een kristalheldere geluid levert, zelfs in een lawaaierige omgeving.
Voldoet aan de nieuwste Compatibiliteit regels van hoortoestellen (HAC).

Geïntegreerde WiFi en Bluetooth

Yealink SIP-T57W kan eenvoudig aangesloten worden op het WiFi netwerk, toestel ondersteund dual-band 2.4G / 5G wifi (802.11a / b / g / n / ac)
Koppel je smartphone via Bluetooth aan het toestel om bijvoorbeeld in de contacten van de smartphone te zoeken of een actief gesprek op de speakerfunctie van het toestel te voeren.

USB 2.0 poort

Voor bekabelde/draadloze USB headsets of Yealink EXP50 uitbreidingsmodule (maximaal 3 modules, vanaf de 2e uitbreidingsmodule is een extra (5V 2A) voedingsadapter nodig om de expansion van stroom te voorzien).

DECT basisstation voor 4 handsets

De Yealink T57W kan als DECT basisstation worden ingezet met Yealink DD10K USB dongle (optioneel verkrijgbaar). Maximaal 4 Yealink DECT handsets kunnen worden aangemeld en gebruikt. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een receptioniste die zo nu en dan haar werkplek moet verlaten en toch bereikbaar wil zijn.

Yealink EXP50 Expander

De Yealink EXP50 kleurenscherm uitbreidingsmodule voor Yealink T5 Serie VoIP telefoons, is ontworpen om de functionele mogelijkheden van jouw telefoon uit te breiden naar een geheel nieuw niveau. Yealink uitbreidingsmodule EXP50 beschikt over een groot 4,3″ LCD kleurenscherm voor een levendige visuele ervaring. Bovendien biedt de EXP50 module een eenvoudige gebruikersinterface en geavanceerde mogelijkheden voor oproepafhandeling. Er kunnen bijvoorbeeld drie pagina’s met 20 flexibele toetsen op het display worden geprogrammeerd voor maximaal 60 verschillende functies. De functionaliteit van de T5x serie IP-telefoon van Yealink wordt uitgebreid met de EXP50, je kan de multifunctionele toetsen instellen als BLF, snelkiezen, doorschakelen, doorverbinden, oproep parkeren, oproepen beantwoorden, etc.
De Yealink EXP50 LCD uitbreidingsmodule is een ideale oplossing voor receptionisten. Om een snelle en hogere betrouwbaarheid van gegevensoverdracht te garanderen is gekozen om EXP50 uitbreidingsmodule via USB-kabel aan te sluiten op de Yealink T5x serie toestellen. De resterende USB-poort aan de achterkant van EXP50 kan ook worden gebruikt om de uitgebreide functies van de telefoon te realiseren, bijvoorbeeld gesprekken opnemen via USB-stick, enz.

Yealink T57W Datasheet
Yealink EXP50 Datasheet