Gigaset Maxwell Expansion Module

 87,33

Gigaset Maxwell Expansion Module S30853-H4061-R101

Voeg meer toetsen en functies toe aan jouw zakelijke telefoon, verhoog de snelheid, verbeter de functionaliteit en vergroot het gemak met de Maxwell-uitbreidingsmodule, die speciaal is ontworpen voor de zakelijke bureautoestellen Maxwell Basic, 2 en 3. De Maxwell-uitbreidingsmodule beschikt over een groot 7-inch FSTN-scherm met een uitgebreid toetsenbord bestaande uit twee pagina’s met 29 flexibele toetsen. Het toestel is geschikt voor 58 functies zoals Busy Line Fields (BLF) en snelkiezen. De extra toetsen kunnen ook comfortabel worden geprogrammeerd als inlog- of uitlogtoetsen, om voicemail te activeren of zelfs om de voordeur te openen.

Programmeerbare toetsen

Met de module krijg je 58 extra toetsen verdeeld over twee pagina’s. Eén toets wordt gebruikt om te wisselen tussen de pagina’s. 
De andere toetsen van de module kunnen worden gebruikt voor functies als BLF en snelkiezen. Voor meer gebruiksgemak kunnen de toetsen ook geprogrammeerd worden om deuren te openen, voicemail te activeren of om in te loggen op de toestel.

Telefoonuitbreiding

De Maxwell Basic, 2 en 3 ondersteunen maximaal 3 uitbreidingsmodules. Dit biedt de gebruiker extra functie-instellingen en zijn maar liefst 174 extra configuraties mogelijk. De eerste uitbreidingsmodule maakt gebruik van de netvoeding L36280-Z4-X765 , terwijl de tweede en derde op de eerste uitbreidingsmodule worden aangesloten.

Toetsen met 3 kleuren

Elke toets bestaat uit een gekleurde LED die verschillende statussen kan aangeven. Een groen oplichtende LED betekent dat de lijn beschikbaar is, een knipperende rode LED geeft een binnenkomende oproep aan, een continu oplichtende rode LED geeft aan dat de lijn bezet is en geel betekent dat de lijn offline is.

Passend bij de Maxwell-vormgeving

De vormgeving van de Maxwell-uitbreidingsmodule komt overeen met de look en feel van de Maxwell-serie. Omdat iedereen zijn telefoon op een andere manier gebruikt, volgt de beweegbare standaard het hoofdtoestel. Door het flexibele ontwerp is de module zowel links als rechts van het hoofdtoestel te gebruiken. Het Maxwell VoIP toestel en de uitbreidingsmodules zijn ook geschikt voor wandmontage.