Jabra Evolve 65 incl. charging stand UC Mono

 193,44

Out of stock

Jabra Evolve 65 incl. charging stand UC Mono

De Jabra Evolve 65 UC Mono is een draadloze headset voor softphone en mobile of desktop toestellen met Bluetooth. Professionele draadloze headset met dubbele connectiviteit en een uitstekende geluidskwaliteit voor gesprekken en muziek. Passive Noise Cancelling filtert storende omgevingsgeluiden waardoor kwaliteit en productiviteit omhoog gaan en met een bereik tot 30 meter is de headset overal te gebruiken rond de werkplek. Koppel de headset aan jouw device en je kunt overal aan het werk.

Connectiviteit

Draadloos verbinden via Bluetooth 4.0 (USB-dongle voor PC meegeleverd) of rechtstreeks door middel van de USB-kabel. Dubbele connectiviteit stelt je in staat tegelijkertijd verbonden te zijn met jouw PC en één ander Bluetooth apparaat, zodat je oproepen kunt beantwoorden op jouw gewenste telefoonsysteem.

Passieve geluidsonderdrukking

Simpelweg door de headset te dragen elimineer je achtergrondgeluid met hoge frequenties dankzij de speciaal ontworpen oorkussentjes. Wij noemen dit ‘passieve geluidsonderdrukking’.

In gesprek-lampje

Het speciale ‘in gesprek lampje’ wordt rood om anderen te laten weten dat je aan de telefoon bent en voorkomt dat je onderbroken wordt. Je kunt het ook handmatig inschakelen wanneer je niet gestoord wilt worden.

Jabra Evolve 65 headset is compatibel met Cisco CP8851/8861Grandsream GXP2135GXP2170 en Yealink SIP-T2x, SIP-T4x, SIP-T5x serie VoIP telefoons.

Specificaties

* Gecertificeerd voor de meeste UC platformen
*  Plug and Play via meegeleverde Jabra LINK 360 dongle
*  Hifi Stereo geluidsweergave
*  Tot 30 meter bereik (Bluetooth)
*  Tot 14 uur spreektijd
*  Gewicht: 79 g
*  Eenvoudig aannemen, verbreken, volume en mute bediening via headset
*  Noise Cancelling microfoon
*  Passive Noise Cancelling en Busylight feature
*  Inclusief stijlvolle bureaulader