Jabra EVOLVE 65 SE Bluetooth UC Mono headset

 146,64

Jabra EVOLVE 65 SE Bluetooth UC Mono headset

Draadloze Bluetooth headset met Jabra Link380a USB dongle voor softphone, mobiele telefoon en tablet. Jabra Evolve 65 SE Mono draadloze bluetooth headset is geschikt voor zakelijk gebruik en kan gekoppeld worden aan jouw computer, mobiele telefoon, tablet of softphone. Bluetooth 4.0 technologie biedt je tot 30 meter handsfree connectiviteit, eenvoudig te verbinden met NFC apparaten, tot 14 uur batterij levensduur.
Dubbele connectiviteit stelt je in staat jouw hoofdtelefoon tegelijkertijd op jouw pc en op een ander Bluetooth apparaat te verbinden, zodat je het gesprek kunt voeren op jouw favoriete apparaat.
Bezet (in gesprek) lampje op de headset geeft aan of de gebruiker beschikbaar is. De microfoon met ruisonderdrukking technologie elimineert storende achtergrondgeluiden op kantoor en microfoonarm kan weggewerkt worden in de hoofdband wanneer je niet in gesprek bent of naar muziek luistert. De speakers ondersteunen breedband geluidsfrequentie en zijn ook geschikt voor het luisteren naar muziek.

Deze headset is compatibel met Cisco CP8851/8861Grandsream GXP2135GXP2170 en Yealink SIP-T4xSIP-T5x serie VoIP telefoons. Voor Yealink T4x serie is een Yealink BT41 dongle nodig.

* Mute knop op microfoonarm
* Leren oor kussens
*  USB Bluetooth dongel, USB-kabel en Reisetui meegeleverd

Specificaties

* Gesprekstijd: 14 uur
* Bereik: tot 30 meter
* Visuele indicator: Meerkleurig LED-lampje
* PC-aansluiting: USB 2.0
* Bluetooth versie: 4.0
* Gelijktijdige Bluetoothverbindingen: 1
* Bluetooth audio: HD geluid (A2DP)
* Gewicht headset: 79 g
* Luidspreker: 28 mm dynamisch 10mW
* Inclusief Jabra Link380a USB Bluetooth dongle