Yealink EXP40 LCD Expander

 95,88

Uitverkocht

EAN: 6938818300798 SKU: EXP40 Categorie: Tags: , ,

Yealink EXP40 Expansion Module

De Yealink EXP40 Expansion Module heeft een groot grafisch LCD scherm en 10 knoppen aan beide kanten van het LCD scherm. Deze knoppen kun je met behulp van de twee knoppen onder het scherm een dubbele functie geven. Zo is het mogelijk om totaal 40 functies toe te wijzen aan deze knoppen. Ideaal voor receptionisten die behoefte hebben aan veel voorgeprogrammeerde toetsen, de extra toetsen maken het gemakkelijk om gebruik te maken zoals functies van snelkiezen, doorbellen, doorverbinden, gesprek parkeren, ophalen, enz.
De 20 toetsen kun je bijvoorbeeld programmeren met snelkeuze toetsen voor je collega’s, dankzij BLF ondersteuning kunnen de knoppen groen of rood oplichten zodat je direct ziet wanneer een collega in gesprek is.
Het is mogelijk om totaal 6 van deze modules met elkaar te koppelen.
Wanneer je meer dan 2 Yealink uitbreidingsmodules gebruikt dien je een aparte Yealink PS-T4 Poweradapter te gebruiken voor de extra modules.

De afbeelding is een voorbeeld van een opstelling met Yealink toestel met expansion module. Het toestel kan je apart bestellen of kies gelijk voor een complete set.