Ubiquiti UniFi Security Gateway USG

 204,23

Out of stock

EAN: 0810354022807 SKU: UniFi USG Category: Tags: , ,

Ubiquiti UniFi USG Security Gateway

De Ubiquiti UniFi Security Gateway is een semi-professionele router met ingebouwde firewall welke voorzien is van zeer goede monitoring en management features uiterst geschikt is voor hosting en p2p omgevingen.
Ubiquiti USG is een semi-professionele router met ingebouwde firewall voor het MKB. De router kan dankzij geavanceerde hardware en software tot wel 1 miljoen data pakketjes per seconde afhandelen. Dit is erg handig voor wanneer je bijvoorbeeld een website host of veel gebruik maakt van peer to peer netwerken. Met de Ubiquiti UniFi Security Gateway kun je ook een VPN verbinding opzetten tussen 2 netwerken, om zo bijvoorbeeld een veilige verbinding te maken tussen een thuiswerker en het bedrijfsnetwerk.

Om de vele gelijktijdige connecties en hoeveelheid data te verwerken maakt de Ubiquiti UniFi Security Gateway gebruikt van een snelle Dual-Core 500 MHz MIPS64 processor dat wordt ondersteund door 512 MB DDR2 geheugen. De USG beschikt ook over 2 GB aan flash storage voor alle configuraties en de firmware.De Ubiquiti UniFi Security Gateway heeft geen ingebouwde ventilatoren en wordt passief gekoeld om zo een stille werking te kunnen garanderen. De router wordt via een bijgeleverde 12v (1A) voeding van stroom voorzien en verbruikt slechts 7 watt.

Unifi software

Ubiquiti UniFi Security Gateway kan gebruikt worden in combinatie met de gratis Unifi controller software (minimaal versie 4) waarmee je de Ubiquiti USG volledig kunt beheren en configureren. Met de software kun je al jouw Ubiquiti hardware in 1 oogopslag zien en op elkaar afstemmen. De software biedt verschillende monitoring tools en analyse tools om jouw netwerk altijd op een overzichtelijke manier in de gaten te kunnen houden.