Yealink T54W + WH62 Mono headset UC

 339,92

Yealink T54W + WH62 Mono headset UC

De Yealink SIP-T54W bureautelefoon in combinatie met de draadloze Yealink WH62 Mono DECT headset is de meest geschikte oplossing voor iedere ergonomische werkplek waar veel gebeld wordt. Tijdens het telefoneren over een stabiele verbinding iets typen of opschrijven, je handen vrij wil houden is geen enkel probleem met deze combinatie. Met de telefoon button op het basisstation open je direct het logboek op je T54W bureautelefoon, zodat je snel een gesprek kunt starten.
Yealink bezorgt je de beste geluidservaring, zowel over de hoorn van de T54W als over de WH62 headset. De headset en de bureautelefoon zijn helemaal op elkaar afgestemd. Een extra EHS adapter is niet nodig, twee apparaten kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden.

Yealink T54W bureautelefoon

De Yealink SIP-TW54 is perfect voor een ergonomische werkplek. Tegenwoordig zijn er steeds meer verstelbare bureaus waardoor je altijd een andere kijkhoek hebt. Door middel van het kantelbare scherm blijft deze goed af te lezen. De Yealink SIP-TW54 is voorzien van een prachtig 4,2inch kleurendisplay wat een luxe en moderne uitstraling aan je bureau geeft. Met de telefoon kan je professionele gesprekken voeren zonder last te hebben van rumoer of achtergrondgeluiden. Dit door het akoestische schild van het toestel. Het Busy Lamp Field licht op wanneer je aan het bellen bent zodat collega’s zien dat je niet bereikbaar bent. Optioneel kan je de mobiliteit van het toestel verhogen door de Yealink DECT dongle aan te sluiten in de USB poort. Hiermee maak je automatisch een DECT basisstation van je bureautelefoon en kan je maximaal 4 handsets aansluiten.

Yealink WH62 Mono DECT headset (UC)

Je hebt een oor vrij en je kunt vrij bewegen tijdens het bellen: zo blijf je bewust van je omgeving terwijl je goed kunt verstaan wat er aan de andere kant van de lijn wordt gezegd. DECT technologie zorgt ervoor dat de kwaliteit stabiel blijft. Je hebt geen last van ruis, omdat Yealink een speciale noise cancelling technologie heeft ontwikkeld waardoor achtergrondgeluid weggefilterd wordt. Ook comfort is gegarandeerd met deze lichtgewicht headset. Het zachte oorkussen voelt rustig aan je oor, zodat je geen druk op je hoofd ervaart tijdens een dag lang bellen. Opladen is makkelijker dan ooit met het luxe basisstation: je hangt de headset op en de batterij wordt opgeleden.

Belangrijk: Toestel wordt excl.poweradapter geleverd. Bestel de Yealink PS-T4 Poweradapter.