Een nieuw nummer aanvragen voor mijn bedrijf

Een nieuw nummer aanvragen voor mijn bedrijf
Rate this post

Een nieuw nummer aanvragen kan heel wat verschillende vragen oproepen. Je zult vast denken, ik moet gaan bellen met allerlei organisaties, aanvragen duurt lang, alle mooie nummers zijn weg en het zorgt voor heel veel gedoe. Wij kunnen je vertellen dat dit niet het geval is. Een nummer aanvragen bij VOIPZeker is binnen enkele seconde geregeld. Of het nu gaat om een regionaal nummer landelijk nummer of 088 nummerblok activatie, een nieuw nummer aanvragen regel je binnen enkel seconden. Zoek zelf een mooi nummer uit en wij regelen de rest!

 

Stappen: nieuw nummer aanvragen

Aanvragen is eenvoudig en snel. Je kan het nummer via onze digitale snelweg automatisch aanvragen door in onze website een aanvraag te doen voor een nieuw regionaal of landelijk nummer. Natuurlijk weten we dat er ook afdelingen zijn die eerst de offerte dienen voor te leggen aan de directie voor deze goedgekeurd kan worden. Daarom kan je bij ons een offerte opvragen voor een of meer verschillende nummers zodat jij deze in een overzicht duidelijk kan voorleggen bij de directie.

Internationale nummers, 088 bedrijfsnummers of 0800/0900 nummers volgen een andere procedure. Internationale nummers moet voldoen aan een aantal vereisten. Wat deze vereisten zijn kunnen wij jou telefonisch uiteraard toelichten. Ik had deze graag allemaal voor je opgesomd maar de eisen verschillen nu eenmaal per land en worden regelmatig bijgesteld. Daarom moeten wij bij de aanvraag altijd controleren op de meest recente regelgeving.  Als voorbeeld zal ik uitleggen hoe de aanvraag van een Duits nummer werkt. In Duitsland zijn de eisen een stuk strenger dan andere landen. Het volgende moet je aanleveren om een nieuw Duits nummer aan te vragen:

  • Kopie energierekening;
  • Kopie koopovereenkomst;
  • Kopie huurovereenkomst;
  • Uitdraai Duits handelsregister.

Een 088 nummer, 0800 nummer en 0900 nummer worden in eerste instantie direct aangevraagd bij de ACM. Zodra de ACM deze nummers heeft goedgekeurd kunnen wij deze direct activeren. Het activeren houdt in dat wij deze kiesbaar maken waardoor je direct kan starten met bellen en gebeld worden.

 

Welk nummer past bij mijn organisatie?

Je hebt keuze uit 5 soorten nummers; 088 bedrijfsnummer, een landelijk 085 nummer, een regionaal nummer,  internationaal nummer of 0800/0900 nummer.

  • 088 bedrijfsnummer: Dit is van toepassing voor grote bedrijven die beschikking willen hebben over voldoende landelijke nummers. De 088 netnummers worden altijd uitgeven in blokken van minimaal 100 stuks.

 
Vraag een 088 nummer aan

 

 

  • Landelijk 085 nummer: Een 085 nummer is gelijkwaardig aan een van 088 nummer met als verschil dat deze niet alleen in blokken worden uitgegeven maar ook per los nummer aan te schaffen zijn. Een 085 is regio onafhankelijk. Wanneer je bedrijf landelijk opereert en voldoende heeft aan een of enkele nummers is een 085 perfect.

085 nummer aanvragen

 

  

  • Regionaal nummer: Werkt jouw bedrijf voornamelijk regionaal? Dan is een regionaal nummer perfect voor jouw bedrijf. Het nummer is regio gebonden. De beller kan hierdoor zien in welke regio jouw bedrijf gevestigd. VOIPZeker levert nummers uit elke regio van heel Nederland en activeert deze binnen enkele seconde voor jou, zodat je direct aan de slag kunt.

 
Regionaal nummer aanvragen

 

 

  • Internationaal nummer: Een internationaal nummer wordt gebruikt wanneer jouw bedrijf gevestigd is in het buitenland. Wil je graag een nummer in het land waarin je jouw diensten of producten levert. Zo lijkt het voor de klant net alsof je de telefoon in het buitenland opneemt terwijl jij gewoon lekker thuis achter de koffietafel in Nederland het telefoonverkeer van het buitenland opvangt. Wanneer je een nieuw internationaal nummer wil aanvragen adviseren wij jou eerst contact met ons op te nemen.

Internationaal nummer aanvragen

 

 

  • 0800/0900 nummer: Een 0800 nummer wordt gebruikt om van personen van gratis informatie te voorzien of diensten aan te bieden. Wanneer jouw bedrijf graag investeert in een klantvriendelijke en professionele klantenservice, is een 0800 nummer geschikt voor jouw bedrijf. Belangrijk is dat een 0800 nummer gratis is voor de beller en de kosten liggen bij het bedrijf. 0900 nummers worden gebruikt voor betaalde diensten. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan shopping

 
0800/0900 aanvragen

 

 

Direct een nieuw nummer aanvragen!

Laat je adviseren over de beste opties voor jouw bedrijf en bel ons via 088 066 0550 of chat met ons. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Voor meer informatie neem je contact op met onze helpdesk via 088 066 0550.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen