Hét nieuwe terugbelverzoek – Automatisch terugbellen

Hét nieuwe terugbelverzoek – Automatisch terugbellen
Rate this post

Veel mensen bellen naar bedrijven, alleen de afdeling waarmee men contact zoekt is niet altijd bereikbaar of in gesprek. Vervelend natuurlijk.

Vaak horen ze dan een voicemailbericht waarbij de beller zijn naam en telefoonnummer achterlaat. Nu begint het wachten. Frustrerend. Uren worden dagen en dagen worden maanden. Inmiddels is de beller alweer vergeten dat hij gebeld had en wordt niet teruggebeld.

Veel bedrijven weten niet hoe zij hiermee om moeten gaan. VOIPZeker heeft een revolutionair terugbelverzoek ontwikkeld waardoor jouw klanten automatisch worden teruggebeld!

Automatisch terugbellen kan dat?

Ja natuurlijk is dat mogelijk, althans met de functies van VOIPZeker wel. Bezoekers van websites kunnen automatisch terug worden gebeld. Via integratie op de website zorgt VOIPZeker ervoor dat de “potentiële” klant een telefoonnummer kan achterlaten. Deze klant zal dan direct nadat er een toestel vrij is automatisch gebeld worden. Zo kan een terugbelverzoek niet meer vergeten worden en is de klant blij dat hij direct wordt terug gebeld zonder lang te hoeven wachten.   

Wacht niet langer en start vandaag nog met jouw uitstekende klantenservice”
 

Geef de klant een perfecte service

Wanneer een klant een website bezoekt wil hij zo snel mogelijk teruggebeld worden. Hiervoor is de bel mij terug koppeling van VOIPZeker uitermate geschikt. De bezoeker vult zijn eigen telefoonnummer in en klikt vervolgens op de ‘bel mij’ knop en wordt direct teruggebeld door één medewerker. Zo hoeft hij geen terugbelverzoek achter te laten en niet lang te wachten. Jij wil toch ook zo snel mogelijk geholpen worden? Zo gemakkelijk is het met de bel mij terug koppeling van VOIPZeker.

Start nu gratis met het automatisch terugbelverzoek!

Start vandaag met onze gratis koppeling op jouw website. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu met ons contact op

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen